bananko28 je napisao/la:maxx je napisao/la:bananko28 je napisao/la:došle žarulje i driver sa ebaya. danas spojio. lipo svitli ali jedna mi je crkla a nije svitlila niti 2 minute. jel to zato što se nije hladila ili zbog toga što je kinesko smeće? ova druga se grije ko luda nakon 10sekundi što svitli...
Nemoze ti raditi bez hladnjaka,jednostavno ju spali,još ako ti je driver radi na maximalnoj voltaži ledice jače svijetli al se i jako grije,većinom ti piše da ledica nesmije raditi bez hladnjaka više od par sekundi,temperatura se digne preko 200C i onda ju spali
da. ja se još čudim zašto ju kučište od lampe nije hladilo. a nisam ju zašarafija na kučište nego je ostala visit na žicama unutra tako da se nije ni dodirivla sa alu kučištem...... htio sam na brzinu vidit kako svitli.....
Nato nisam ni pomišlja.... e jesam konj
I mislim da ti bez potenciometra nema nekog smisla,50w ledica je prejaka,ja lovim na takve dvije potopne lampe orginalne sa lećom od 10w,zelena i toplo bijela istovremeno,sa lećom kut je manji ali puno jače prodire
A od 50w sam napravio u kućištu od reflektora od 500w,iza komad hladnjaka,još dok se ledica od 50w plačala po 50$
,tad su radile na 16-20v ,a driver/potencijometar mi je auto punjač od laptopa koji se da podesiti od 15-24v
A veliki izbor hladnjaka ima ovdje,šalju poštom isti dan
http://www.elmatis.hr/Products.aspx?categoryId=285