... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule ... i nemoze svjetlo bit mobitel ... by josey
Otprilike sam posla dio slika lukjerna pa ako te sta zanima pitaj Radia sam da bude sta laksi i trenutno ne piza vise od 90 kila Kolumbu sam skratia radi teglenja da mi ne seveja a i sigurno na brzini ce dobit Na njega ce ic merkuri 10 i meni ce to bit dovoljno za 14 do 15 milja a ovaj sa zadnje slike ide priko 20 ali nije to kaic za tu brzinu
Trenutno mi je jos ostalo prikitat dno epoksifilerom i gornji dio u fino pripremit za pituravanje Dno kokpita cu napravit sauperom rupu i ulit tekucu pijenu,sve sta izade na bokovima poravnat i plastificirat i naravno probit odvode da se sam sekaje
dimulius je napisao/la:jbt patak forever koji posal si napravija Svaka cast
A i ovi plovid je divota sredjen
.....tjedan dana po tri cetri ure,lako je kad vidis ideju Veliki sam prije dvi godine kompletno osim motora izminja i osvjezia,naravno i nadoda dosta toga inace sam ditas i dosadilo mi je gumija teglit a sa njim nemozes puno ,ni lovit,ni pribacit prijatelje,obitelj ovako mogu u njega stavit dosta toga i sigurniji je
Ja san sa gudon uvik vuka za sobom damora sa yam 9.9. Strasna stvar. Sa njime bi se zaletija sa Drvenika do Trogira po spizu, ujutro ronit, uvecer lignje, popodne panulica... Dva drzaca za stap, ma divota.
A znali smo ja i otac ic tako i na ozbiljnije lignje, svaki sa svojin feralon. Ja u gudi, a otac u damoru
Malo je jedino nezgodno kad ga vuces pa kad je ozbiljnije more po krmi. Tu triba bit oprezan.
....vidit cemo iako na viad nastojim uvik krenit pocetkom 7 miseca kad ni maestrala nema popodne svaki dan I plovim samo jutro nekih tri sata . Jos ove godine idem do Skradina tako da nebi triba imat problema. Dignem ga na svoj krmeni val i to je jedno tilo