Imao ga 4 godine, odradio 200 sati i prodao jer sam kupio veci...daljinska komanda, el start...U startu imao jedan popravak pod jamstvom i kasnije bez greske, mali potrošač..Ne znam koja je sad cijena ali prije par godina je bio osjetno jeftiniji od konkurencije
S malim zakasnjenjem;) Tohi je stigao.. upravo ga montiraju na barku Poslije prvih iskustava dacu svoje vidjenje situacije. Sve u svemu bez dobrog majstora dzabe sva volja i pare ovog svjeta
zadnje dvije godine imam Tohatsu 30 EPTL... milina... , kaže majstor prvi put kad je skinuo kapu - kopija Mercury-a ; do sada ništa nije otišlo, kad krenu dijelovi znati ću jel stvarno kopija Marcury-a
Meni se čini da je baš obrnuto, kako kaže kula shaker, motore do 30 ks radi Tohatsu. Govorim za Mercury motore.
... al kad sam jednom diga jedra na laganoj buri oduševio sam se, poskočila je kao živo biće i počela rizat površinu mora ka vruća pošada maslac... by brule ... i nemoze svjetlo bit mobitel ... by josey
Da pohvalim motor.. zaista nemam nikakvih zamjerki.. Ali kao sto je.svima nama boljka, uvijek bi Koji cvor vise da izvucemo Sta mislite o ideji da se ovom motoru podigne snaga na recimo 40 ks... Moze li se to uraditi uopste?