som je napisao/la:U Zagrebu ima malo lokalaca ali puno pljacke.
znas ti onaj vic
anketa u ZG jel vam smetaju hercegovci
ne 11%
da 3%
ma kome ja smetam 86%
sve je jasno
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
som je napisao/la:U Zagrebu ima malo lokalaca ali puno pljacke.
josey je napisao/la:som je napisao/la:U Zagrebu ima malo lokalaca ali puno pljacke.
znas ti onaj vic
anketa u ZG jel vam smetaju hercegovci
ne 11%
da 3%
ma kome ja smetam 86%
sve je jasno
Imaš ti pravo, kad vidim da vas koji živite na moru nije briga po kojoj cijeni točite gorivo onda nije ni mene, mene su sad podojili za 100 eura ali budi siguran da više neće, umjesto u M. Lošinju ću stati u Nerezinama i problem riješen a vi natežite karnistere i pretačite kad vam je milo.lupis je napisao/la:Ajde kad već istjeruješ,istjeraj sve nepravilnosti ,nebuloze i nelegičnosti,svu nepravdu u ovoj državi,ne samo ono što te boli dok si na godišnjem.A pogotovo sa mastodontima imat posla,hehehe....
BtW,taj brod koji imaš.... koje motor ima?
Ja sam već prije napisao,a i još je netko ponovio,nautika,kao i sav turizam ,je luksuz.Nebitno jesi li hrvat ili austrijanac.Lokalci rade ,tako sa ih nije briga.
Skratiš rutu,skineš ruku s gasa....dok ne dođeš na 302 eura.
Za utjehu,i u Krku samo class,i svi toče.
Ja lokalac odem 4x10 lit regular na kraj,i sve 5.
Kad su već gužve ,bar da svi lokalcu od toga imaju koristi što veće.
Interesantna je ta upotreba riječi izvedenih iz riječi "lokalno".I kontekst.
U ZG nema pljačke,to je sigurno,jer tamo lokalaca nema.
Gec je napisao/la:Imaš ti pravo, kad vidim da vas koji živite na moru nije briga po kojoj cijeni točite gorivo onda nije ni mene, mene su sad podojili za 100 eura ali budi siguran da više neće, umjesto u M. Lošinju ću stati u Nerezinama i problem riješen a vi natežite karnistere i pretačite kad vam je milo.lupis je napisao/la:Ajde kad već istjeruješ,istjeraj sve nepravilnosti ,nebuloze i nelegičnosti,svu nepravdu u ovoj državi,ne samo ono što te boli dok si na godišnjem.A pogotovo sa mastodontima imat posla,hehehe....
BtW,taj brod koji imaš.... koje motor ima?
Ja sam već prije napisao,a i još je netko ponovio,nautika,kao i sav turizam ,je luksuz.Nebitno jesi li hrvat ili austrijanac.Lokalci rade ,tako sa ih nije briga.
Skratiš rutu,skineš ruku s gasa....dok ne dođeš na 302 eura.
Za utjehu,i u Krku samo class,i svi toče.
Ja lokalac odem 4x10 lit regular na kraj,i sve 5.
Kad su već gužve ,bar da svi lokalcu od toga imaju koristi što veće.
Interesantna je ta upotreba riječi izvedenih iz riječi "lokalno".I kontekst.
U ZG nema pljačke,to je sigurno,jer tamo lokalaca nema.
Što se tiče nautike i luksuza tu se ne slažem, po tome je i automobil luksuz. Ova plovila koja mi koristimo na forumu nisu luksuz. Konkretno meni ova brodica služi kao vikendica ili kampica na moru. Imam odličan vez sa strujom i vodom, parking za auto, sve pogodnosti kampa 20 metara od veza Petkom popodne sjednem iz Zagreba u auto i za sat i 40 minuta sam na brodu, nekad odmah i isplovim u uvalu ispod Vrbnika gdje provedem noć u raju. Ove godine sam već dva mjeseca bio na brodu, meni je to svemir, i vjeruj mi jeftinije nego da sam se potucao po sumnjivim apartmanima za 150 eura noć ili hotelima, pa sad ti vidi jel to luksuz. Vikendica ili apartman me ne zanima, dok budem mogao ću ploviti, kad ostarim i onemoćam završiti ću nautičku karijeru i kupiti kuću a do tada guštanje.
2200 E, mokri i suhi vez, dizanje, spuštanje, ispiranje, struja, voda, tuš, dođem kad hoću u i izvan sezone, radim po brodu i uređujem u zatvorenom dvorištu. Fotka sa mulićima nije od tamo, vez je odličan u zavjetrini i bez valova, spavam ko beba. Ne trebaš pitati jer takav vez nećeš dobiti, ja sam uletio nakon deset godina veza na bovama jer je jedan starosjedioc prodao brod. Na bove bi mogao vjerojatno uletiti.lupis je napisao/la:Daj reci mi di ti je taj vez i koliko plaćaš sve to što si nabrojao.Klimno,Soline..???Btw ovi mulići mi ne djeluju baš nešto....
Nagovorio si me...,dolazim ako mi ne bude pre skupo..
Gec je napisao/la:2200 E, mokri i suhi vez, dizanje, spuštanje, ispiranje, struja, voda, tuš, dođem kad hoću u i izvan sezone, radim po brodu i uređujem u zatvorenom dvorištu. Fotka sa mulićima nije od tamo, vez je odličan u zavjetrini i bez valova, spavam ko beba. Ne trebaš pitati jer takav vez nećeš dobiti, ja sam uletio nakon deset godina veza na bovama jer je jedan starosjedioc prodao brod. Na bove bi mogao vjerojatno uletiti.lupis je napisao/la:Daj reci mi di ti je taj vez i koliko plaćaš sve to što si nabrojao.Klimno,Soline..???Btw ovi mulići mi ne djeluju baš nešto....
Nagovorio si me...,dolazim ako mi ne bude pre skupo..
nismo mi žabari te sreće da plaćamo 1000 kuna, ovo je 2200 eura i ne nije komunalni vez nego komercijalni.josey je napisao/la:dakle imas vez u komunalnoj lučici?
Gec je napisao/la:nismo mi žabari te sreće da plaćamo 1000 kuna, ovo je 2200 eura i ne nije komunalni vez nego komercijalni.josey je napisao/la:dakle imas vez u komunalnoj lučici?
Natrag na Priče s mora i uz njega, o ribarenju … ribama
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.