Gec je napisao/la:josey je napisao/la:ne vidim odakle vadis te teorije zavjere,
covjek na ini ti je samo pokusao pomoc, i dao ti info gdje da kupis.
isto ko sto je meni covjek u ferotermu rekao da nema gumicu koju sam trazio i poslao me u brodomerkur, i zamisli ima te gumice al ta gumica kosta, al je ima, sta da kazem da je poslovodja feroterma u dosluhu sa poslovodjom brodomerkura?
spustio si ponudu i nabavu pogonskih goriva na prenisku razinu ne odlucuju poslovodje pojedine crpke koje ce pogonsko gorivo imat u ponudi. dakle nema tu dosluha.
i nije mi jasna tvoja frustracija.
jel imas brod?
imas!
brod je luksuz, ako imas za luksuz imas i za luksuzno gorivo.
ako ti ne odgovara, imas opcija
a) kupis 5 kanta od 30 lit natankas na jeftinoj benzinskoj pa pretocis u brod
b) prodas brod
c) primjenis ono prvo brod je luksuz
d) ostavis dovoljno goriva da odes na benzinsku na kojoj ima kupit jeftinog goriva
e) ugradis plin
f) ugradis dizelski motor
g) ugradis el motor
h) navedi sam ...
da se editiram
vise vremena i zivaca ce ti pojest (nepotrebno) slanje inspekcije da bi imao neku unutarnju satisfakciju nego sto ti je pojeo odlazak na drugu crpku.
Ako imas zeta znaci da imas previse godina da bi se zajebavao sa tim.
O čemu ti pričaš, koja teorija zavjere, ovdje se iz aviona vidi kriminal i uigrana ekipa, da ti ponovim možda nisi shvatio....znači u Velom Lošinju ne možeš kupiti gorivo po normalnoj cijeni nego samo po povišenoj. Planirao sam si đitu tako da tamo točim cca 200 litara, po normalnoj cijeni to je 302 Eura a kod lokalnih lopova to je 400 Eura! Ljudi krše pravilnik i propise koji je donesen u tu svrhu. Možda tebi ništa ne znači 100 Eura ali meni znači, ukoliko je tebi jednostavno ići pješice do cestovne benzinske i nositi 200 litara goriva i pretakati karnisterima meni nije. Ovo drugo ne bih niti komentirao. Možda ti želiš biti nečija ovca za šišanje ali ja ne želim. Prijatelju ja sam za ovu zemlju prošao tri bojišta i da me sada tamo neki lokalni bađo krene pljačkati kad sam na zasluženom odmoru (nisam u penziji) hebat ću mu sve po spisku. Istjerati ću ja ovo ne brini.
Ajde kad već istjeruješ,istjeraj sve nepravilnosti ,nebuloze i nelegičnosti,svu nepravdu u ovoj državi,ne samo ono što te boli dok si na godišnjem.A pogotovo sa mastodontima imat posla,hehehe....
BtW,taj brod koji imaš.... koje motor ima?
Ja sam već prije napisao,a i još je netko ponovio,nautika,kao i sav turizam ,je luksuz.Nebitno jesi li hrvat ili austrijanac.Lokalci rade ,tako sa ih nije briga.
Skratiš rutu,skineš ruku s gasa....dok ne dođeš na 302 eura.
Za utjehu,i u Krku samo class,i svi toče.
Ja lokalac odem 4x10 lit regular na kraj,i sve 5.
Kad su već gužve ,bar da svi lokalcu od toga imaju koristi što veće.
Interesantna je ta upotreba riječi izvedenih iz riječi "lokalno".I kontekst.
U ZG nema pljačke,to je sigurno,jer tamo lokalaca nema.
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.