ginekol7 je napisao/la:Baš se neki pale na guranje
A lipo sam napisa "drugačiji" ali sada pišem "bolji, bolji!".
Padajte preko škatule od motora, zapinjite nogama o njih, držite zube da ne ispadnu,
dovikujte se na metar udaljenosti... A ja ću guštat u vrhunski prerađenoj Primorci i pomoći
savjetom svakome tko razmišlja o takvoj preinaci. Na raspolaganju uvijek i svakome za probnu
vožnju. U vrhunski prerađenoj Primorci. Ma što netko mislio o tome.
heh, u bok si napisao da je "bolji" ako ćemo baš, a mislim ne mislim, zato imam jedrilicu.... žao mi je da je za većinu ljudi unutarnji ==Torpedo, a ne neki suvremeniji motor, i da se i dalje uspoređuje Torpedo sa novom Yamahom, da bi se dokazalo nedokazivo... ja sam na primorki bio i u teškim blackoutima pa nisam pao nikad preko škatule, da ne govorimo o smetanju na krmi, znam čovjeka tko je radi toga napravio platformu iznad vb-a (odlično izgleda), zube nisam morao niti na dmbu držat koji još uvjek plovi, a o primorki da ne govorim...
drago mi je da je netko zadovoljan, ali nije mi drago da se mjenjaju zakoni struke(od sad mi ide komentar od Juraja u potpis). Nadalje da živimo u ispravnoj državi takvo plovilo bez atesta nebi moglo biti registirano.
Nadalje siguro i jedrilice rađene za oceane, imaju sve na sredini iako je bolje da bude iza, da se nemora preskakati nego da se toča, jer je motor napravljen za toćanje i bućkanje... eto upaljen na guranje, a nije mi danas ni dan baš, možda sutra bude bolje
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj