Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
tramontana je napisao/la:Ma, kalafat, kakvo je to opravdanje? Tako bi se i krađa i štogod gore moglo svrstati pod "potrebu".
Ovakve izjave tu nisu prihvatljive, ako je već netko na rubu egzistencije - ima stotinu drugih legalnih načina da se osigura onaj minimum potreban za život.
Turcin je napisao/la:Lako je bit posten kad se ima, ali volio bi vidit ko bi od vas stedio prstace da zivi skupa s obitelji na rubu egzistencije?
Ja bi ih prvi tuko, a vi posteni me sad razapnite ko i kalafata... Ne slazem se s vadjenjem prstaca u onom slucaju kad je to puko preseravanje s parama, ali kad su novci potrebni za prezivit, malo se drugacije razmislja.. Evo meni je sad kriza s parama, mozda padam godinu na faksu, starce ne mogu vise toliko trazit, i ozbiljno razmisljam da uzmem od prijatelja 100 samica i pocmem tuc oboritu ribu u kraju..
labrax je napisao/la:razlika između razumijevanja i opravdanja.
razumim ja da neko zbog egzistencije uleti u sr@**e. sve ja to razumim, i ja bi lako moguce da zaglibim tako duboko. al to se u civiliziranoj zajednici ne moze opravdavati. radis stetu i gotovo. dakle razumim al ne opravdavam.
kaja je napisao/la:lupis, nisan ni reka da se s tin sad bavin ali prije 15 god jesan, jer mi je bilo vako stanje dosa iz rata dobija otkaz(tehnoloski visak), dvoje dice taman tribalo krenit na studije a to in stvarno nisan tija a ni moga uskratit... a u tin crnin i olovnin vrimenima kako ih ti zoves nije bilo bas tako crno i olovno ali necu sad povlacit tu temu jer vidija san u jednoj od tema da ima ovde nekih koji puno toga priokrecu na politiku, a ja nisan politicar i to me ne zanima, ovde san se ukljucija da mogu podilit neka iskustva sa drugima i nekome pomoc sa onin sta ja znan .....
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.