He, he. Kome normalnom trebaju bove, jebate kad god ih love one bize ca.
Dok je sidra na mom brodu bove ne koristim.
Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
lupis je napisao/la:To se jednostavno riješi,sve vale u koncesiju,zbog reda,prenapučenosti,love i ekologije dozvolit samo vez na bovu,i naplatit
som je napisao/la:He, he. Kome normalnom trebaju bove, jebate kad god ih love one bize ca.
Dok je sidra na mom brodu bove ne koristim.
Gec je napisao/la:Dođi na Sj. Jadran pa ću vidjeti da li češ mirno spavati na brodu, mene svake sezone potrefi par neverina da ti oči iskoče a o buri da ne pričamo. Kad sam se iz Biograda prebacio na Krk odmah sam prvu sezonu doživio show i pitao se gdje sam ja to došao Srednji Jadran je kamilica za Sjeverni. Još kad imaš žensku posadu oko sebe sigurnije je na bovi ili pobječi u neko mjesto i platiti, ne moraš trpiti kvocanje, to najviše boli
som je napisao/la:Gec je napisao/la:Kad sam se iz Biograda prebacio na Krk odmah sam prvu sezonu doživio show i pitao se gdje sam ja to došao Srednji Jadran je kamilica za Sjeverni.
Mala jedrilica 7,5m. Jesi li bio u Maloj Luci...ako jesi onda znaš kako su visoka okolna brda i neverin uslijed ljeta dođe neprimjetno, kad vidiš "cigaru" na nebu već je kasno, vjetar je zapuhao, sidro zaoralo, ja sam stigao samo upaliti motor a žena je krenula dizati sidro, konop je bacala na provu i stala na njega, kad je sidro uhvatilo tako joj je stegnulo nogu, sreća skočile cure pa su ju otpetljale. Ja sam se u zadnji čas vozeči krmom izvukao od škrapa. Prijatelju preplovio sam 3/4 Jadrana, sidrio u bezbroj uvala po svakakvom vremenu pa vjerojatno sam nešto naučio o sidrenju. Ona nasukana jedrilica je vjerojatno u Biogradu sa vanjske strane prema Sv. Filip Jakovu, tamo mi je prijatelju potopilo jedrilicu, neka velika se otkačila i pokupila njegovu. Doživio sam svašta na tom dijelu ali tamo je vrijeme dosta predvidljivo, pratiš prognozu i to je to, zalomi se naravno neki neverin izvan prognoze. Na Sj. Jadranu je nepredvidljivo a neverini češći i žešći, o buri na ovom dijelu ne treba pričati.som je napisao/la:Dva sidra? Kakav ti to brod imas da bacaš dva sidra i gdje? I za loseg vremena u dobroj vali na dobro usidrenom brodu je lipo. Ako je dno kamena ploca po kojoj sidro ore (a to znas) niko normalan se tu ne sidri i ne ceka neverin. Nerazumim kako ti je žena skoro ostala bez noge. Nije valjda drzala brod da ne udri u kraj.
Natrag na Ploviti u okvirima zakona, sigurnost plovidbe
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.