Postao/la mali od palube » 12. 06. 2009. (11:25)
Ajde da jednom istjeramo mak na konac. Prekopao sam svoje stare postove i pronašao sljedeće:
13.02.2009.
Godinama sam na brodovima imao plinske hladnjake. Što se sigurnosti tiče, kao i sve ostalo s plinom - treba napraviti dobro i nema problema. No, hlađenje je uvijek na brodu bilo li-la. Tamo negdje na početku sam mislio da je hladnjak neispravan, pa sam ga instalirao na dvorištu, na žarkome suncu i hladio je bez greške. Najvjerojatnije mu smeta ljuljanje. Na zadnjem sam ga brodu smontirao u WC kabini i stavio na kardan (da se ljulja). Mislim da su rezultati bili bolji, iako je opet imao svoje dobre i loše dane. Inače, vlasnik firme OMNIBUS, koja prodaje kompresorske hladnjake na 12 V je moj dugogodišnji prijatelj i nedavno smo razgovarali o tim hladnjacima. Nazivne snage kompresora su male, ali to zavarava. Kompresorski hladnjak na 12 V ne ide bez nekog ozbiljnijeg akumulatora i solarnog panela. Ili puno rada motora (vožnje). Budući da će moj brod više biti apartman na vezu, a manje prijevozno sredstvo, najvjerojatnije ću ponovno staviti plinski hladnjak, iako nisam baš najzadovoljniji. Ovaj put ću os ljuljanja hladnjaka postaviti paralelno s uzdužnom osi broda, pa možda i rezultati budu bolji. Razlika u cijeni hladnjaka je poprilična, pogotovo ako tome treba dodati i solarni panel.
17.03.2009.
Gašo, ne znam kakav alternator ima ova YAMAHA 25, ali 2x140 Ah je jako puno. Mislim da ću imati jedan akumulator od stotinjak Ah i to je sve. Malo svjetla, malo radio, malo TV. Hladnjak na plin, jer za ovaj kućni bi agregat morao raditi gotovo stalno, pa to ne dolazi u obzir.
21.05.2009.
Ma na svoju ruku...
Našao sam prilično dobar hladnjak na plin za 1800 kn. Od čovjeka koji ih servisira. Ima ih desetak kojekakvih za prodaju. Ovaj koji je meni zapeo za oko je širok 50 cm, visok 63 i dubok (os Z) 48 cm. Elektrolux, očuvan i očišćen. Iznutra zaista kao nov. Čovjek daje garanciju 2 godine.
Ali... mjerkao sam i mjerkao po brodu dva sata i nikako da smislim kamo da ga stavim. Imao sam i do sad na brodovima plinske hladnjake, ali manje i otvarali su se odozgo. Ovaj se otvara s prednje strane, na vratima ima nosač za boce, čak i utore za jaja. Sve kao paravi veliki hladnjak. Mogu ga postaviti na ležaj odmah na ulazu u kabinu desno, ali onda, ako želim zadržati ležaj moram svakako staviti samo kuhalište bez pećnice. Pećnicu nikad nisam imao na brodu i ne znam je li mi potrebna. S druge strane ti plinski hladnjaci su na brodu prilično mušićavi. Malo radi, pa malo ne radi. Kad ga smontiram u radionici i pustim u pogon, radi nekoliko tjedana bez greške. Ne znam smeta li mu na brodu veća okolna temperatura ili ljuljanje. Ovaj serviser kaže da se zamijene neki plinovi prilikom ljuljanja i da ga onda treba okrenuti naopako petnaestak minuta. I to sam radio prije (doduše ne petnaestak minuta). Onda opet neko vrijeme radi, pa odjednom prestane. Znalo se desiti da ujutrno nađem mineralnu napola zaleđenu, a nakon toga 2 dana ne radi.
Manji hladnjak i otvaranje odozgo znači i čuvanje hladnoće. Nije mi to važno zbog potrošnje plina (sasvim je zanemariva), nego upravo zbog te malo-radi-malo-ne-radi nezgodacije.
Eto, sad sam u sto muka. Inače ni za taj manji nemam baš neko dobro mjesto na brodu. Otvaranje odozgo traži i slobodan prostor iznad njega.
Ima li još netko plinski hladnjak na brodu i je li zadovoljan?
23.05.2009.
Kupio ja plinski hladnjak. Novi. Bit će u kokpitu, tako da me pretjerano ne zabrinjava zagirjavanje okolnog prostora. Smišljam kako ću ga smjestiti.