Postao/la lupis » 24. 08. 2022. (09:13)
Beba,ako ti ne igra 4 cilindra,stavi 3.34 i ne misli više o tome.
Nije isto 1100 i 1500 kubika za brod od 3 tone,ne znam ni koja je razlika u cijeni,ali kako vidim ti imaš namjeru držat još dugo taj brod(ja o tome u mom slučaju nisam baš previše razmišljao),taj veći trocilindraš će sigurno lakše podnisiti opterećenje.
Jedno su takvi motori na jedrilicama u čarteru drugo u motornjaku.Otpor pod vodom je drugačiji u korist jedrilice,jesu one teže u jest da ih gaze u čarteru ponekad.
I jest da i M700 lipo klizi do neke granice,a ta granica bez spojlera je na 6.5-7 kt,s tim da je tako prva dva miseca poslije škvera,poslije ide 0,5 do milje dole.
Ti si napisao sa ti je ugodno 7,meni je iskreno s 50 ks to bilo tako prva dva miseca,poslije brzina padne na istim okretajima za pola milje,da bi pri isteku godine od zadnjeg škvera pala do milje,tu bi kompenzirao sa 50-100 okretaja više pa bi to opet bilo oko 6.5 kt.
A kako je sve relativno,jedan malo bolji kurenat po gnjiloj bonaci bude i 1 kt kontra,pa ćeš ić na more sa 1800 i 6.5,a u povratku preko 7,čist,sa JLM 4.50.
Stavi taj jači 3.34 ,pa se igraj kasnije s gasom,nemoj da ti bude žao poslije ,zbog par hiljadarki vjeverica...
Ja se sad vozim uvik na istom režimu,4000-4100,čist šporak,u kurenat niz kurenat ,od 17 do 21 kt,4 čvora mi ne znače baš niš..
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.