Rocking Sergio je napisao/la:Potrošnja se digne 200% u litrama na sat ili litrama na milju?
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Rocking Sergio je napisao/la:Potrošnja se digne 200% u litrama na sat ili litrama na milju?
Rocking Sergio je napisao/la:josey je napisao/la:Rocking Sergio je napisao/la:josey je napisao/la:podizu!
lupis je bija i optimistican sa samo 50%
al ti probaj pa nam javi
Ako naletim na pravi brod i kupim ga, probam pa javim
Nisan skuzija.
Nemas brod tek kupujes, zapelo ti je oko na maestral, ali ti bi da mu je putna min 9kts?
ovo za probavanje, netrebas izmisljat toplu vodu, ima ljudi koji su prije tebe ugradjivali jake motore u deplasmance i nadogradjivali spojlere, za povecanje brzine od 50% potrosnja se digne 200%.
moze motor bit ne moderni dize neg bogom dan, al otpor kroz more je golem i treba ga savladat
Potrošnja se digne 200% u litrama na sat ili litrama na milju?
Inace, dobar maestral za krstarenje je bar 2-3 puta jeftiniji od "modernog" poludeplasmanaca iste dužine, a mislim da i ti poludeplasmanci troše dosta pri njihovim visokim putnim brzinama.
Da li znaš Koliko bi trebao trošiti maestral sa nekih 50ks pri 7 knts?
lupis je napisao/la:Evo baš aktualno..hehehe....
Ovaj tren u porat ulazi škuroplavi m700 sa nekom nadkabinom u drvu,izgleda uredno,lip brod ..,samo...
Lik ga pegla preko 7 kroz porat,dok druga plovila voze 2-4 max,ona koja mogu preko 20 glatko ...
Iza po krmi neka nazovi krijesta,vuče val a sprida ko remorker gura more...,najbrži je ali samo u portu...
lupis je napisao/la:lupis je napisao/la:Evo baš aktualno..hehehe....
Ovaj tren u porat ulazi škuroplavi m700 sa nekom nadkabinom u drvu,izgleda uredno,lip brod ..,samo...
Lik ga pegla preko 7 kroz porat,dok druga plovila voze 2-4 max,ona koja mogu preko 20 glatko ...
Iza po krmi neka nazovi krijesta,vuče val a sprida ko remorker gura more...,najbrži je ali samo u portu...
Kaže eplovilo 60 i kusur kw...,RK xxx
Najbrži zasad u portu danas sigurno...,al bez brige...za par ur će rente nazad,skinut će mu i taj rekord bar za 5 kt...
peroLA je napisao/la:Ja danas uplovljavao u cres i smanjio na 5 kts(pravilo) kao i gumi sa 2x200 i tako paralelno..
lupis je napisao/la:peroLA je napisao/la:Ja danas uplovljavao u cres i smanjio na 5 kts(pravilo) kao i gumi sa 2x200 i tako paralelno..
Ko to more platit....,i to ti niti nije bila putna...,a mogo bi se kladit da ti je potrošnja debelo ispod njegove...
Kad se sjetim da su bio septičan apropo Lombarginija...
peroLA je napisao/la:da rezimiramo pitanje, ja isto mislim da je za m700 40ks dovoljno a max 60... isto tako pitanje dali čovjek želi baš novi motor kupit jer kako kužim nema ni brod još, pa svakako razmotriti ako se šta dobro prodaje da ima motor i spojler već pa si na miru...
josey je napisao/la:totalni off topic
al zavidim ljudima sa ovim zen mind setom.
Ja nemam vremena vozit se 7kts
ljudi zavidim vam
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.