Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
josey je napisao/la:ostavite se sajli na EFI motorima
2 grunfst
ajde skini sajlu sa klapne gasa.
pa vidi jel radi naleru dobro, sta nema logike jer ima ler ventil al eto.
GrunfST je napisao/la:josey je napisao/la:ostavite se sajli na EFI motorima
2 grunfst
ajde skini sajlu sa klapne gasa.
pa vidi jel radi naleru dobro, sta nema logike jer ima ler ventil al eto.
Probao sam, nema promjene. Nema tu nikakvog ručnog štelanja na EFI motorima, ni ler ni išta.
Nekako naginjem problemu sa strujom, tipa kablovi svićica ili nešto tako jer sam ove uobičajene i logične krivce provjerio redoslijedom kako sam i naveo u prvom postu. Pokušat ću dobit brodskog električara jer ne znam odakle početi vezano sa strujom.
bananko28 je napisao/la:Meni se isto drmao na leru samo i niskim okretajima ali ne tako jako. Bila su ostecena 2 kabla od svjecica. Dok sam cekao da dodu novi ove sam izolirao i bilo sve ok
Isto mercury 50 efi
GrunfST je napisao/la:bananko28 je napisao/la:Meni se isto drmao na leru samo i niskim okretajima ali ne tako jako. Bila su ostecena 2 kabla od svjecica. Dok sam cekao da dodu novi ove sam izolirao i bilo sve ok
Isto mercury 50 efi
Kako sam provjeriti je li do kabela od svicica? Multimetrom vidit je li otpor oscilira ili? Sto se tice ler ventila, on je novo kupljen i ugrađen.
bananko28 je napisao/la:GrunfST je napisao/la:bananko28 je napisao/la:Meni se isto drmao na leru samo i niskim okretajima ali ne tako jako. Bila su ostecena 2 kabla od svjecica. Dok sam cekao da dodu novi ove sam izolirao i bilo sve ok
Isto mercury 50 efi
Kako sam provjeriti je li do kabela od svicica? Multimetrom vidit je li otpor oscilira ili? Sto se tice ler ventila, on je novo kupljen i ugrađen.
Meni su bili probijeni na lulicama. Tj tamo di na lulicu ulazi kabel. Tukle su mi iskre po bloku. I culo se ck ck ck ck![]()
Najjednostavnije da probas rukom svaki kabel pa gledas koji trese
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.