Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
akragulj je napisao/la:.....klupa najjednostavnije obrusit dio protuklizne,koliko vidim ima oko dva ipo centa cistog ,ravne plohe. Zalipit u nastavku krep traku i skinit bar dva milimetra laminata , rupe sa strana drveta popunit i sve navuc kitom sa vlaknima,pobrusit,mata,bijax ,mata , ponovo kitat finim kitom i po zelji
Posa od uru vrimena ako baratas sa tim![]()
Hvala puno
Napravit ću tako.
Može neka preporukda za kit sa vlaknima.
1) Epoksidni dvokomponentni kit osculati
2) EPOMAST EPOX.KIT Veneziani
Ili nešto drugo?
Lp.
4ever je napisao/la:akragulj je napisao/la:.....klupa najjednostavnije obrusit dio protuklizne,koliko vidim ima oko dva ipo centa cistog ,ravne plohe. Zalipit u nastavku krep traku i skinit bar dva milimetra laminata , rupe sa strana drveta popunit i sve navuc kitom sa vlaknima,pobrusit,mata,bijax ,mata , ponovo kitat finim kitom i po zelji
Posa od uru vrimena ako baratas sa tim![]()
Hvala puno
Napravit ću tako.
Može neka preporukda za kit sa vlaknima.
1) Epoksidni dvokomponentni kit osculati
2) EPOMAST EPOX.KIT Veneziani
Ili nešto drugo?
Lp.
...nemas potrebe za epoxi ,koristim 4cr kit najobicniji
el passo je napisao/la:Po meni je najbolji kit ...za ovaj konkretni slučaj...miješavina karbonskih vlakana, aerosila i epoxidne smole. U nedostatku epoxidne smole možeš koristiti vinilestersku. Poliesterska je sr@**e jer ima određeni postotak parafina pa ti onda slojevi ne dihtaju..odnosno dolazi do delaminacije kao što meni dolazi do ljuštenja slojeva kita jer naravno neznam šta radim a i kao majstor obožavam reklamacije čisto da mi ne bude dosadno
4ever je napisao/la:...mozes ovo napisano pojednostavnit kako bi shvatia
macro je napisao/la:Mi još ne znamo jel ta klupica nakon montaže uronjena u more, tako da je svaki savjet koji uključuje jeftini poliesterski kit neozbiljan. Paso doble je gornjim postom na dobrom tragu.
macro je napisao/la:Mi još ne znamo jel ta klupica nakon montaže uronjena u more, tako da je svaki savjet koji uključuje jeftini poliesterski kit neozbiljan. Paso doble je gornjim postom na dobrom tragu.
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.