pero je napisao/la:4ever je napisao/la:.....kombinacije cudo

Čekamo tvoje mišljenje

Usput da pitam i ja kako kao popravit ovu rupu u jedan dan ili krače da bude ka orginal prova?
Mislim samo za plastiku ,kasnje finoče .

.....klupa najjednostavnije obrusit dio protuklizne,koliko vidim ima oko dva ipo centa cistog ,ravne plohe. Zalipit u nastavku krep traku i skinit bar dva milimetra laminata , rupe sa strana drveta popunit i sve navuc kitom sa vlaknima,pobrusit,mata,bijax ,mata , ponovo kitat finim kitom i po zelji
Posa od uru vrimena ako baratas sa tim
Ova tvoja rupa mi je malo mutna kad je uvecam,nije mi jasno to zutilo u spicu prove ako je voda usla u laminat tribalo bi jos to brusit ,uglavnom tribalo bi zavidat na trup sa vanjske strane lesonit ili forex i iznutra udarat kombinacije mat bijax,ne vise od 4 da ne zakuva. Neznam ni koja je temperatura kod tebe tamo
Bez obzira ,ako mora bit u dan pomognes se fenom izdaljeg da pokrenes reakciju i stavljas recimo napamet jos vanka par kombinacija dok ne popunis koliko si skinija tj.obrusia laminata . Ako imas srice sa susenjem posto tu ima dosta laminacije uspijes i navuc epoxifilerom koji triba bar dan za susenje