Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
rvdovic@gmail.com je napisao/la:Hvala svima koji ste mi odgovorili na pitanja i dali savjete. Evo prošla sezona godišnjih odaaaavno, ova stara Yamahica se odlično pokazala. Izgurala je Istranku (s djelomično odrezanom kobilicom i produžetkom krme) ako je vjerovati Gariminu na 33 čvora dok smo prijatelj i ja svaki po sto (i +) kila s opremom za ribolov i tekućim pitanjima bili na njoj. Jedino pije više nego nas dvojica zajedno kad se malo zaigra gasom . Pozdrav ekipi i još jednom hvala svima koji ste pomogli.
rvdovic@gmail.com je napisao/la:Hvala svima koji ste mi odgovorili na pitanja i dali savjete. Evo prošla sezona godišnjih odaaaavno, ova stara Yamahica se odlično pokazala. Izgurala je Istranku (s djelomično odrezanom kobilicom i produžetkom krme) ako je vjerovati Gariminu na 33 čvora dok smo prijatelj i ja svaki po sto (i +) kila s opremom za ribolov i tekućim pitanjima bili na njoj. Jedino pije više nego nas dvojica zajedno kad se malo zaigra gasom . Pozdrav ekipi i još jednom hvala svima koji ste pomogli.
lošinj je napisao/la:rvdovic@gmail.com je napisao/la:Hvala svima koji ste mi odgovorili na pitanja i dali savjete. Evo prošla sezona godišnjih odaaaavno, ova stara Yamahica se odlično pokazala. Izgurala je Istranku (s djelomično odrezanom kobilicom i produžetkom krme) ako je vjerovati Gariminu na 33 čvora dok smo prijatelj i ja svaki po sto (i +) kila s opremom za ribolov i tekućim pitanjima bili na njoj. Jedino pije više nego nas dvojica zajedno kad se malo zaigra gasom . Pozdrav ekipi i još jednom hvala svima koji ste pomogli.
Ova brzina nema šanse da je dostignuta, niti da jj baciš iz aviona, a kamoli još sa Vama.
el passo je napisao/la:Ja ti vjerujem. Najbrže do sada je 38 nm sa yamahom 70 4t. Najfascinantniji mi je crnogorac koji je dobio 22 nm sa selvom 25 starijom od mene...također mjereno sa dvoje stokilaša.
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.