Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
lior je napisao/la:Sklon sam mišljenju da je greška druge godine, kada je seajet premazan sa boero, vjerojanto bez izolacije prethodnog.
Nakon toga prve godine nešto je otaplo ali najviše ove godine.
I usput, kako mogu znati jeli otpao samo antifouling ili sve do gelcoata, trebao vi viditi istu boju kao nadvodni dio trupa?
Kod mene je većinom na oštećenim djelovima bila crna boja ali u nekim i bijela, moj trup nije bijele boje;
valida je to primer?
lior je napisao/la:Sklon sam mišljenju da je greška druge godine, kada je seajet premazan sa boero, vjerojanto bez izolacije prethodnog.
I usput, kako mogu znati jeli otpao samo antifouling ili sve do gelcoata, trebao vi viditi istu boju kao nadvodni dio trupa?
Kod mene je većinom na oštećenim djelovima bila crna boja ali u nekim i bijela, moj trup nije bijele boje;
valida je to primer?
macro je napisao/la:lior je napisao/la:Sklon sam mišljenju da je greška druge godine, kada je seajet premazan sa boero, vjerojanto bez izolacije prethodnog.
valida je to primer?
Pobrusi na mokro dok ne izravnaš. U "rupu" dodaj ruku više i vozi. Ne zamaraj se pizdarijama
pero je napisao/la:4ever.,macro ,razumim da želite pomoč ali ovako samo se nagađa šta se moglo desit tako bez viđenog se niš nemore znati .
Novo plovilo za prvi puta se podvodni dio dobro opere vodom i produktima za dizanje masnoča zašto se to radi jer odvajač iz kalupa je na gelcoatu i to prvo se skida pa se onda brusi jer dio odvajača je uša u površinski dio gelcoata.
Sad kako je to od početka napravito samo se more nagađat.
Cjena ovega plovila je tajna,gelcoat poviše vodene linije super izgleda a kako je ostalo ?
Glavno da je kupac zadovoljan
VERMO 65 je napisao/la:Primer na đelkot!
Na stari koper ne treba
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.