riberer je napisao/la:Rečeno mi je da je tapatalk prevaziđen i da danas postoje bolja rješenja za korištenje foruma na mobitelima no... osoba na koju sam računao i sa kojom sam započeo suradnju nije u mogućnosti nastaviti sa radom na forumu.
Dakle, zanima me da li imamo nekoga tko bi mogao napraviti nešto po tom pitanju? Koliko sam shvatio do sada, nije dovoljno samo znanje u informatici (koliko god to čudno zvučalo), nego baš poznavanje ili bolje, iskustvo u radu sa PhpBB forumima. Ne bih sada o detaljima...
Druga je stvar koja me zanima, hosting foruma, naime on iziskuje određene iznose u kunama koji su se ponekad uspjeli namaknuti putem sponzora u zamjenu za banner u zaglavlju foruma, no izgleda da to više nije zanimljivo radi nekih drugih mjesta, zanimljivijih i viđenijih eventualnim sponzorima. Pitam i radi toga što polovicom ovog mjeseca stiže na naplatu rata za idućih šest mjeseci...
Puno riječi, malo informacija.
Koliko košta Tapatalk rješenje?
Koliko košta upgrade foruma?
Koliko košta godišnji hosting? Hosting kažeš dolazi na naplatu za 5 dana, ako je problem iznos, krenimo sa sakupljanjem, ovako sa nula informacija nećemo nigdje stići.
Bez ovih ključnih informacija, ne možemo ništa riješiti.
Kao da si izgubio volju zezati se sa forumom? Ako jesi, predaj/prodaj ga nekome tko će imati više volje. Nema ništa loše u tome.