seeca ne vozim se puno navecer al evo jucer sa gospodjom sa dnevnog kupanja,
dolazim pred kanal sv ante vozim se nekih 7kn, zajebajen se nesto po brodu...
mrkli mrak, vidim neko slabo slabo svjetlo, jebeno se naskiljim, ono gumenjak od nekih 2m ispred mene i penta vjerojatno 2 ili 2.2ks lik mi mase mobitelom.
ne lampom nego ekranom od mobitela!
mislim si jebote tebe ce neko skupit...
prodje niti minut
prodje me mislim da je tesko je bilo vidjet u mraku, tamno plava istranka sa hondom 20ks
ljepo je on meni lapandinom kroz prozor posvjetlio, posvjetlio sebi brod i ugasio lapandinu, jesini je problem sta ga ja vise nisam vidio.
ubrzam ja na nekih 10-10.5kn
i vozim se tako par min i vidim ispred sebe neku brazdu sa ljeve strane, po sredini kanal, obratim malo pozornost, al ne vidim brod, vidim brazdu i vidim kako prelazi ispred mene i desno od mene, vidio sam tu istu istranku kad sam joj dosao na -30m
naravno lik me nije skuzio i kad sam dosao paralelno onda je pogadjare i on upalio mobitel.
naravno svjetla 360 nema.
mislim se ajd evo bar neki normalan, iapred mene neka ribarica uredno oznacena, prelazim nju, i opet ista scena vidim brazdu u moru i ovaj put vidim da je brod jer je bjele boje, naravno dalmatinka samo sa svjetlima sa boka crveno i zeleno, svjetla 360nema (ili mu je izgorilo)
taman izlazim iz kanala uz sami kraj (sto je pohvalno) vozi se dalmatinka radi samo vrsno svjetlo ne rade bocna. vjerojatno covjek toga svjestan pa se maknuo.
prilazim ulazim u luku i prilazim lucici (vrnaza) naravno obala osvjetljena ko betlehem, i na nekih 20m ispred sebe vidim plavi pasaru 4.80 sa tomosom 4 lik stoji na nogama i mase sa mobitelom u ruci.
mislim se jebote, bas vidom tamnoplavi brod, i svjetlo od mobitela koje se nike ni stopilo sa okolinom nego su ga okolna svjetla progutala.
Znaci od 5 brodica koje sam sreo 4 neosvjetljena, cudim se da nam crna kronika nije puna!
eto cudim se. samo ja sam jucer mogao imat cetei slucaja horvatincic
pa dobro jel tesko imat bar rucnu led lampu u brodu? kosta 50kn u wasija i 2 baterije 20kn!
ocito jer jer oni imaju trajni registraciju i ne podljezu tehnickom.
eto ako zbog niceg drugog zbog ovog je dobro da su uveli tehnicki. samo opet ovu najranjiviju kategoriju i rekao bi najnemarniju, ne kace.