Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
ivica1611 je napisao/la:Na forumu sam od nedavno, dobar mi je, bilo bi mi žao da se ugasi, i voljan sam plaćati određeni novac za opstanak istog. Da bi se mog(r)ao malo modernizirati-bi. Postojanje suvremenijih načina komuniciranja na forumima ne čini me ljenčinom. Onda su svi s brodicama na motorni pogon ljenčine jer ne veslaju. Nemam račun ni na jednoj društvenoj mreži i ne fali mi. Ne znam je li isplativo ga održavati za 100 članova, ali što se mene tiče može ih biti samo 20 ako mogu i žele dijeliti svoja znanja i iskustva, a ja za to mogu ponuditi plaćanje nekakve članarine ili kakogodsetozvalo.
street je napisao/la:I što ćemo dalje?
Puno smo napisali, pa sto se odlucilo
Ide li napokon tapatalk?
riberer je napisao/la:Rečeno mi je da je tapatalk prevaziđen i da danas postoje bolja rješenja za korištenje foruma na mobitelima no... osoba na koju sam računao i sa kojom sam započeo suradnju nije u mogućnosti nastaviti sa radom na forumu.
Dakle, zanima me da li imamo nekoga tko bi mogao napraviti nešto po tom pitanju? Koliko sam shvatio do sada, nije dovoljno samo znanje u informatici (koliko god to čudno zvučalo), nego baš poznavanje ili bolje, iskustvo u radu sa PhpBB forumima. Ne bih sada o detaljima...
Druga je stvar koja me zanima, hosting foruma, naime on iziskuje određene iznose u kunama koji su se ponekad uspjeli namaknuti putem sponzora u zamjenu za banner u zaglavlju foruma, no izgleda da to više nije zanimljivo radi nekih drugih mjesta, zanimljivijih i viđenijih eventualnim sponzorima. Pitam i radi toga što polovicom ovog mjeseca stiže na naplatu rata za idućih šest mjeseci...
Druga je stvar koja me zanima, hosting foruma, naime on iziskuje određene iznose u kunama koji su se ponekad uspjeli namaknuti putem sponzora u zamjenu za banner u zaglavlju foruma, no izgleda da to više nije zanimljivo radi nekih drugih mjesta, zanimljivijih i viđenijih eventualnim sponzorima. Pitam i radi toga što polovicom ovog mjeseca stiže na naplatu rata za idućih šest mjeseci...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.