citam i nemogu vjerovat kolko ste ljeni.
pa nije da kopate septicku jamu lašunom! drzis faxing mobitel u ruci i tipkas, a mobitel nema 125kg ng 125grama.
Moderatori/ce: riberer, dome, Moderatori
josey je napisao/la:citam i nemogu vjerovat kolko ste ljeni.
pa nije da kopate septicku jamu lašunom! drzis faxing mobitel u ruci i tipkas, a mobitel nema 125kg ng 125grama.
josey je napisao/la:to je cista jebena ljenost. nista drugo, ponavljam ne držiš u ruci lašun i ne kopaš na suncu na +45 nego u klimi drzis mobitel i tipkas, i obicno tipkas kad ti je DOASADNO, dakle o cemu pricamo? cista al, cista ljudska ljenost, i to se nemoze nazvat nikako drugacije. kako nazvat drugacije nesto sta je udaljeno od odgovora toliko da ne moras utipkat username i password??? znaci koliko 12-15 znakova? i ti mi govoris da nije tako, nije to ljenost?
To sta si ITjevac, i ja sam vec 17 godina staza u ITju u radnoj knjizici, a sto sam dosao do zakljucka u radu sa ljudima? upravo ovo sto sam ti rekao, jebena ljenost.
Bitno se zalit da u erpu imas problem, koji problem, pa za odradit neku funkciju imas dva klika vise, umjesto dosadasnjih 7 imas 9 klikova.
MOLIM?
da da imam 9 klikova umjesto 7.
ajd onda ljepo obuci trliš odi u proizvodnju na +45 pa tamo na suncu radi 8h pa mi javi jel ti problem ta dva klika vise ili ne. Svi umuknu.
reci mi kako se to zove? nije to ljenost? a neg sta je? cisti humanizam?
tako je i sa forumom, ne ovim nego svim, jebena ljenost, al ljenost, ljudske rase opcenito, 99,999% stanovnistva su jebene ljencine i ako NE MORA pomaknut kemisku sa stola 10cm, NECE je pomaknut, nema to veze sa dohvatom informacija ni brzinom, jer gdje ces vece baze znanja od foruma, da ti slucajno neki drkaroš na FB nebi tako brzo odgovorio nesto konktretno kao sto mozes nac ovdje? mos mislit.
dakle jebena ljenost ljudske rase, i nemoj me uvjeravat u drugacije, jer ne postoji drukciji naziv za ljenost, ljenost je ljenost TOCKA.
ginekol7 je napisao/la:Od svih tih medija forum je nekako najnormalniji, najljudskiji. Okupljeni smo oko zajedničkih interesa a to je more, brodovi,ribolov i sve time povezano. Sa foruma, praktički, nikoga osobno ne poznajem ali sam siguran ako bi se negdje, u nekoj vali, slučajno sa nekim forumašem susreo e to bi bila fešta. Moj sin na svojim mrežama ima par tisuća "prijatelja" (čitaj: pizduna) sa kojima ako bi se ikada i susreo, nema o čemu razgovarati.
Vjerovatno bi sjedili svaki u svom kantunu i tipkali po mobitelu.
Zato je meni forum drag a ostale mreže me ne zanimaju. I neka nama našeg foruma!!
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.