Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Darkopic je napisao/la:Koliko je kostao taj cijeli sport ako nije tajna?
mares je napisao/la:Darkopic je napisao/la:Koliko je kostao taj cijeli sport ako nije tajna?
Pjeskarenje je bilo 3000 kn. A pituranje i poliranje samo materijal (isto oko 3000 kn), sam sam sve odradio.
S tim sta sam sad miran sta se tice podvodnog dijela, pranje mini wash-em i mazanje kopera drugu sezonu samo.
ginekol7 je napisao/la:Nakon takvog posla na podvodnom dijelu možda je trebalo razmisliti o coopercoatu.
mares je napisao/la:ginekol7 je napisao/la:Nakon takvog posla na podvodnom dijelu možda je trebalo razmisliti o coopercoatu.
Slazem se. Razmislio sam dobro i odbacio ga iz nekoliko razloga.
M710 SEA PEARL je napisao/la:mares je napisao/la:ginekol7 je napisao/la:Nakon takvog posla na podvodnom dijelu možda je trebalo razmisliti o coopercoatu.
Slazem se. Razmislio sam dobro i odbacio ga iz nekoliko razloga.
... koji su razlozi bili za odbacit coopercoat ?
mikula moli je napisao/la:I mene zanima zašto je odbačen coopercoat?????
Jer ja se sad mislim skinit Mile ntc i stavit coopercoat......
Kako se tebi Perlo drži na legendarnom?
ginekol7 je napisao/la:U Starom Gradu je već godinama na vezu drvena jedrilica (laminirani mahaganij) dizajn by Sciarrelli. Fenomenalan brod, vlasnik iz Slovenije.
CC već više od 10 godina jer je više od 10 godina u SG. NIČEGA niti na vodenoj liniji- CC desetak cm iznad vodene linije. Par puta je brod izvučen radi kontrole i izmjene kingstona i radova na trupu ali nikada minivoša. Planiram dogodine ako budem živ i zdrav.
josey je napisao/la:sorri sto sam off topic sad,
ali eto coppercoat je toliko revolucionaran i toliko je nahvaljen i neznam sta i toliko vrhunska stvar koja je 30 godina na trzistu i nema bolje, ma revolucija, a na kraju ipak NIJE, ipak se na njega hvata, al se lako skida kad se uhvati, AKO se pridrzavas uputa proizvodjaca? MAJDE? mazanje ociju
decki ako naneses hempelov antifouling po uputama proizvodjaca i na njega se nista ne hvata, a ako se uhvati lako se skida,a i dalje je 2.5x jeftiniji
onda jel to tako revulucjonaran proizvod ili ne?
zao mi je sto nemam fotografiju podvodnog dijela broda koji se nije vadija dvi godine a stoji u bocatom, znaci trave i skoljaka za popizdit. nijedne skoljke nije bilo na dnu.
Trenutno korisnika/ca: / i 4 gostiju.