zuti.pingvin je napisao/la:Citiram neke komentare...
Iz navedenih komentara vidim da su, na kraju, svi
stvarni korisnici zadovoljni kupljenim proizvodom.
Svi ostali komentari su mišljenja stvorena na nivou "rekla kazala": "Rekao mi je ovaj, čuo sam od prijatelja..." ili uobičajena za naše podneblje, tj. sa namjerom blaćenja bez konkretnih podataka.
Navedena firma, koliko vidim po oglasnicima, prodaje i plovila za koje navodi da su bila u čarteru, tako da mi je podatak o "uvaljivanju" novo pod staro prilično klimav , a u moguće razloge tog komentara radije ne bih ulazio.
Post porera bi mogao biti jedini uvjerljiv, no kako to da je vlasnik umro radi čekanja na reklamaciju, nije mi jasno...?
Što se kvalitete tiče, općenito je poznato da bi se moglo napraviti puno više, pogotovo što se tiče završne obrade kalupa, koji su odgovorni za završnu obradu samoga plovila i nekih drugih detalja, no to je odavno poznato, ali možda baš radi toga i sam proizvod ima cijenu koju ima... najnižu na našem tržištu. Mislim da je o tome govorio i el passo, ali sa napomenem da se na kraju, ipak radi o
novoj barci. Svi bi mi rado vozili dobre aute, ali oni imaju i svoju cijenu, rekao bi narod: "Koliko para, toliko muzike", a odluka je na onome tko muziku plaća.
Inače, znam iz prve ruke da se na isporuku novog plovila zaista čeka poprilično, jer narudžbi ima puno i prodaja ide dobro, zaključiti sami...