Dozvolite da se predstavim

Dobro nam došli novi korisnici! Predstavite se ovdje i recite nam nešto o sebi ...
VAŽNO:
Otvaranjem nove teme u forumu "Predstavite se" (prvi post), novim je korisnicima omogućeno pisanje u svim dijelovima foruma, uključujući teme u njegovom ribolovnom dijelu.

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Dozvolite da se predstavim

PostPostao/la polip » 03. 01. 2021. (11:23)

Pozdrav svim ljubiteljima mora i ribolova. Puno zdravlja i veselih dana na moru u Novoj 2021.

Moje ime je Saša i bavim se profesionalnim ribolovom već više od 35 godina. Koristio sam se u tom podužem stažu gotovo svim ribolovnim alatima i tehnikama, intenzivno ribareći od Savudrije do Primoštena, a desetak godina gotovo da sam živio u Gulfu, današnjem ZERP-u, upoznavajući bogatstvo i djevičanske pozicije otvorenog mora.

Pridružio sam se Vašem forumu sa željom stjecanja novih znanja, osobito upoznavanja relativno novijiih tehnika kao što su jigging i slične ribolovne tehnike "lakših" alata. Naravno, spreman sam podijeliti sa Vama i moja dosadašnjka i buduća iskustva u ribolovu.

Namjera mi je u budućnosti napraviti jedan iskorak (mnogi moji profesionalni kolege reći će unazad, ali ja iskreno mislim upravo suprotno) u profesionalnom ribolovu. Dakle ne vraćam se unazad, nego se ponovno resetiram na svojim početcima, odbacujućiu "teške" komercijalne alate u želji da spojim ribolov i turizam u granicama održivog ribolova.
polip
New Entry

Tip plovila: Grand Banks 42

Natrag na Predstavite se

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.