DMB 10 ks

Dobro nam došli novi korisnici! Predstavite se ovdje i recite nam nešto o sebi ...
VAŽNO:
Otvaranjem nove teme u forumu "Predstavite se" (prvi post), novim je korisnicima omogućeno pisanje u svim dijelovima foruma, uključujući teme u njegovom ribolovnom dijelu.

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

DMB 10 ks

PostPostao/la Ilkcim » 19. 05. 2020. (09:59)

Već sam se bio predstavio, no čini se da je napad na forum učinio svoje pa je nestalo.

Uglavnom, već sam pomalo očajan a tražim čepovi od bloka motora za unutarnji brodski DMB motor od 10 Konjskih snaga iz '86 ili '87. Pokušao sam kod Entrade no kažu mi da nema više čepova za taj motor, odnosno da se to više ne proizvodi. Tvornica se zatvorila pa tako da je teško za to naći dijelove.

Ima neki zamjenski dio da odgovara, neka solucija a da nije kupovina novog motora (jer je ovaj dobar) ili da se izradi taj dio?
Ilkcim
New Entry

Tip plovila: Dalmatinka

Re: DMB 10 ks

PostPostao/la peroLA » 19. 05. 2020. (10:15)

pokušaj pronaći staru legendu foruma Neli i pošalji mu pp.. po garažama će se sigurno nać samo treba tražit i pitat meštre.. Čudi me da entrada nema pred par mjeseci bio je tamo djedov goldoni motokultivator na servisu koji ima bazu ld450 što je isto kao i tvoj dmb i sve djelove su imali sredilu su ga kao nov
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

Re: DMB 10 ks

PostPostao/la Ilkcim » 19. 05. 2020. (13:30)

peroLA je napisao/la:pokušaj pronaći staru legendu foruma Neli i pošalji mu pp.. po garažama će se sigurno nać samo treba tražit i pitat meštre.. Čudi me da entrada nema pred par mjeseci bio je tamo djedov goldoni motokultivator na servisu koji ima bazu ld450 što je isto kao i tvoj dmb i sve djelove su imali sredilu su ga kao nov

Hvala vam.
Ilkcim
New Entry

Tip plovila: Dalmatinka

Natrag na Predstavite se

Trenutno korisnika/ca: / i 16 gostiju.