...dragi moj Some, s tobom se nema više šta raspravljat na ovu temu...po drugi put s tim linkon dokazuješ koliko zapravo razumiš i znaš....
...over i out!
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Brankanel je napisao/la:Ima li najnovijih iskustava sa Mlakarom?
Namjeravam u dogledno vrime narucit brod iz Fr da mi ga dovede. Merry Fisher 655 ili 625.
Moze li se kod njega nac konkretan brod preko Leboncoina i onda mu rec da ti ga doveze?
gerilac je napisao/la:Evo da ti odgovorim ja sam kupija u 9.misecu brod od mlakara merry fisher 725 i super san zadovoljan sa ćovikom.Ćovik je uljudan i nije nikakav zajeb, za svaku preporuku,samo neznam kako bi kupija brod iz fr oglasnika ako ga osobno ne vidiš svojin oćima osim ako nemaš nekog dovoljno pouzdanog u fr ja sam isto gleda brodove po oglasima ali sam vidija da je realizacija takve kupovine nikakva tako da sam se odlućija kupi brod već uveden u hrvatsku i sa dobrom cijenom.
zvitas je napisao/la:Iskustvo sa Plovila Mlakar, u 10mj.2019. kupio sam antares 680 sa motorom perkins-optima/80 ks od Plovila Mlakar, uveženog iz Francuske,nakon kraćeg korištenja, cca 7 dana,motor je počeo izbacivati ulje na odušak,kompletna količina ulja nestala bi kroz 5 min,kompresija motora je bila sva u karteru,motor za generalnu ili za staro željezo.Nakon početne investicije i oduševljenja, sada razočarenje i prijeti dodatna investicija generalne na tom motoru.Ponuda perkins servisa za generalnu je bila na cca 35000 kn.Možete zamisliti koje razočarenje,no tada kada nisam znao niti što, niti kamo, niti kako, Mlakar Plovila tvrtka, od koje sam kupio taj brod ponudila je podršku.Gospodin Mlakar je osobno došao u Novi Vinodolski i odvezao brod u Krapinu sa porukom: mi ćemo riješiti problem.Nakon 30 tak dana,gospodin Mlakar dovozi brod u Novi sa novim ugrađenim i izmjenjenim motorom,volvo pentom tmd22 od80ks.Zamjenski motor ima 300 radnih sati na tahografu,radi besprijekorno,tih snažan i pouzdan.Volvo Penta u Rijeci prodaje takve motore po cijeni od cca 100.000 kn.Svojim iskustvom s Plovila Mlakar želio bih informirati sve moreplovce, buduće i sadašnje sa i bez iskustva soli i mora,da je tvrtka Plovila Mlakar u mom slučaju sjajni primjer tvrtke gdje je dosljednost i poštenje glavni poslovni moto i tvrtka kojoj nije najvažnije prodati nego steći zadovoljnog kupca ..zauvijek.
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.