Dragi forumaši, spominjalo se već davno, ali utanko. Imam barku u koju je ugrađen torpedo 18/24, međutim motor je postavljen bez daljinskih komandi. U razgovoru sa ljudima iz luke, meštirma, prodavačima, ribarima mišljenja su podjeljena, neki govore da se na njega mogu ugradit tzv. univerzalne jednoručne, dvoručne, sa univerzalnim sajlama, drugi govore da na njega može ić isključivo originalna dvoručna komanda. U svakom slučaju, čuo sam svaku moguću verziju ove priče i više me boli glava jer ne znam kome vjerovat, kupit univerzalne komande i krenut u neku investiciju koja bi me mogla oparit za par tisuća kuna i da mi na kraju ne radi mi nije u interesu. Prijavio sam se na ovaj forum da vas pitam, što mi je činit? Za originalne komande se raspitujem od Rijeke do Dubrovnika zadnjih pola godine i nitko ih pod milim bogom nema, lagano gubim nadu da ću ih uspjet nać, zato vas molim, pošto postajem lagano ogorčen, podijelite koji savjet sa mnom ako ste ugrađivali neke komande/sajle koje nisu originalne i ako kojim čudom znate nekoga tko ima te proklete originalne komande a da mu ne trebaju i voljan ih je prodat, dajte mi kontakt od te osobe

hvala!