Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
dimulius je napisao/la:impresivno za samo 8ks!
Baško junior je napisao/la:dimulius je napisao/la:impresivno za samo 8ks!
Da,al da napomenem.ovo je ful gas.inace putna oko 6 ipo.
U planu je honda 20
binebi je napisao/la:Sa 30 bi putna bila oko 12-15 ? To je već lagano gliserćić
open510 je napisao/la:vlasnik mirija potrošnju, ispala 0.65L/NM..meni to izgleda prilično skromno za benzinca.
U pitanju je novi tohatsu 4T 30ks, vožen uglavnom na nekih 5000/min sa 1-2 osobe
Koliko znam, težina motora je debelo ispod 100kg, po tehničkim podacima (DENI d.o.o. di je i kupljen) ne bi smilo bit više od 80kg. Uspoređivali smo i Yamahu i Hondu i Suzukija, na kraju se Tohi činija bestbuy po svemu.
Ja se ne bavim panulom, ali generalno na more s nijednim brodom većim od 4m ne bi iša bez pomoćnog motora...mada znam da mnogi to rade
open510 je napisao/la:vlasnik mirija potrošnju, ispala 0.65L/NM..meni to izgleda prilično skromno za benzinca.
U pitanju je novi tohatsu 4T 30ks, vožen uglavnom na nekih 5000/min sa 1-2 osobe
Koliko znam, težina motora je debelo ispod 100kg, po tehničkim podacima (DENI d.o.o. di je i kupljen) ne bi smilo bit više od 80kg. Uspoređivali smo i Yamahu i Hondu i Suzukija, na kraju se Tohi činija bestbuy po svemu.
Ja se ne bavim panulom, ali generalno na more s nijednim brodom većim od 4m ne bi iša bez pomoćnog motora...mada znam da mnogi to rade
macro je napisao/la:Brane, stavi jedan pitch manju propelu (mozda i dva, al za to bi tribalo mirit br.okretaja) na pomocni pa ce bit druga prica. Normalno ce primat gas i postizat ces vecu brzinu uz manje naprezanje motora.
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.