Postao/la mali od palube » 28. 05. 2009. (15:04)
Baš je ova Sanaderova banana veliko sr@**e. Nema posla, pa sam isplanirao da dečki iz radionice rade na brodu. Petorica jedan dan, petorica drugi. Krenuli smo tako ovaj tjedan, ali ništa od toga. Moram baš biti s njima inače uzalud plaćam sate. A zbog iste te krize malu doma čuvam ja i pokrivam pola radnog vremena salona, tako da u radionicu mogu tek tu i tamo. A njih petorica se (za 1200 kn) dnevno samo muvaju i više vremena provedu u telefonskom dogovaranju sa mnom, nego što efektivno rade.
Stalak za motor je gotov, treba ga samo ispolirati. Počeli smo variti inox konstrukciju kokpita. Konstrukcija platforme s lijeve strane motora je gotova. Puno toga radim od A2 inoxa, jer onaj morski mogu naći samo okrugle cijevi. Dosta je i vijaka u kabini običnih, cinčanih, jer naš lokalni INOX CENTAR SESVETE nema baš svih onih vijaka kakve tražim.
Ovaj vikend nastupa lakirer. Čekamo da on završi, pa da počnemo finiširati unutrašnjost. Prozore sam sve dao izrezati od plexija, osim prednjih na nadkabini. Oni su ravni i mogu biti stakleni.
Sve u svemu, da mogu biti stalno na brodu, isplovili bismo 20.06. Ovako je malo vjerojatno.