Pozdrav, trebam pomoč!
Pregorjela mi je žarulja od reflektora. Možda, ko zna gdje bi mogao nabaviti novo.
Hvala na odgovoru!
Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
Pozejdon je napisao/la:Krivo sam napisao. Znam sve to je žarulja pa neznam gdje tražiti. Ču pitat u tim dučanima!
Pozejdon je napisao/la:Do sada ga nikada nisam trebao ali kad je več na brodu neka radi. Reflektor je došao sa brodom i žarulja je otišla prijašnjem vlastniku. Ako ga ne trebam prije trebat ču ga za godinu dana kad idem na pregled brodice, Bolje da platim 50 EURA za novu žarulju nego 200 EUR+ za novi reflektor. I nadam se da ga neču trebati. Ipak sam ti ja samo vikend mornar. Kad dođem u dučan vidjet čemo kako!
Denis1 je napisao/la:Ne nije bolje, ovi reflektori non stop crkavaju. Promjeni što prije možeš jer ćeš u suprotnom svakih godinu dana mjenjati žarulju a košta cck 500kn.
pagus je napisao/la:Meni je pred par godina netko (tako se to kaže, a tko bi drugi nego ja sam ? ) u pol bijela dana slučajno upalio reflektor i doooobro pocicao akumulator. Da se to ne ponovi izvadio sam osigurač i od tada se moj ispravni reflektor kao pravi turista vozi na krovu i uživa u ljepotama Jadrana. a mi se po potrebi služimo naglavnim lampama.
Pozejdon je napisao/la:Meni je jednom prijatelj greškom stao na gumb sidra i metar dva spustio ga da mi je plivao izpod čamca.
ab ovo je napisao/la: molim te promijeni ovo kako god znaš
Natrag na Ostala elektronička i električna oprema
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.