peroLA je napisao/la:cu ti znat rec kad me kazne.. sad jos ti nece nitko znat...kampiste kazne doslovno kad probude znaci kad lupaju na prozor
Pa to bi bila dobra ideja. Djelit iskustva i spoznaje. Gdje i kada napadaju i u kakvom broju. Nije da zelim pozivati na nepostivanje zakona ali posto sam po uvejenju anarhist i nemam namjeru placat tu pizdar..u smatram da bi djeljenjem kvalitetnih informacija se mogli donekle oduprijeti toj posasti. . Netko ce sad rec vidi ga ,kakav narod takva i vlast. I bit ce u pravu ali nevidim zasto postivat europski zakon na balkanske place.
I cita san po netu napadaju oni to odavno. Na kraju, napdaju ljude koji vataju ribu i imaju sator za odmorit priko noci. Navodno ide uvik policija sa inpectoricom. Policija uvijek fina i pristojna ko sjor u odjelu ,a ona nastomrcena ka frigidna kurba samo naplacuje kazne a kad vidi da kojim slucajem imas tu dozvolu onda joj se jos vise smrkne.
_________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________
I sutnuo sam onog u sivom mantilu sa kurvinjskim izrazom izmedu ociju. Nekad mi se cini da je ludi Jhony bija u pravu kada je 91 otisa i reka svima ko vas .ebe ja u ovome necu sudjelovat.