bajica je napisao/la:da, menorquin je.
više puta je napisano da je nešto u redu, ali većina toga nije. ništa nije u redu.
naplaćivat bp na brodici(bilo po metru,bilo po ležaju- po bilo čemu) jest kao da mi netko istu ide naplatiti doma.točka.
mislim da je namjera bila zakonom regulirat crni čarter i haos koji koji koriste stranci radeći business na Jadranu. kako ''znalci'' rade po ministarstvimaprijedlog ne čudi.više bi pogodio našeg čovika nego xy.
pomorska zemlja, bez ljudi i brodova, sa rentanim valama i vezovima......
Ovo je ključna riječ.
Da bi se donio neki Zakon kako treba,da se tiče koga treba i da nije nejasan i nedorečen,treba raditi.Ne na brzinu,ne preko noći.Svi znamo gdje su problemi,ali oni koje smo izabrali da se njima pozabave,očito to" rade " uz put,a ostatak vrimena stoje iza neke osobe dok daje kojekakve izjave u kameru,ili sjede u zatvorenom ili Otvorenom.Šta ti nije palo napamet nikad zapitat se kad ti ljudi stignu stvarni radit svoj posao?
Pa u svakoj izjavi njih nekoliko se gotovo svakodnevno uspije skupit u pozadini, u kadar .
Znam da politika nije poželjna,ali bilo kakav zakon je plod politike,koju vode oni koje smo izabrali,ili nismo,jer smo imali u nedelju pametnijeg posla.
Što smo htjeli imamo.
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.