Pozdrav od Pozejdona

Dobro nam došli novi korisnici! Predstavite se ovdje i recite nam nešto o sebi ...
VAŽNO:
Otvaranjem nove teme u forumu "Predstavite se" (prvi post), novim je korisnicima omogućeno pisanje u svim dijelovima foruma, uključujući teme u njegovom ribolovnom dijelu.

Moderatori/ce: dome, tramontana, Moderatori

Pozdrav od Pozejdona

PostPostao/la Pozejdon » 02. 10. 2017. (08:45)

Pozdrav svima i več sada molim na oproštaju zbog krivo napisanih rječi koje če sigurno biti. Več davno je kad smo učili i pisali hrvatski. Večinoma ču čitati a ako treba postaviti i koje pitanje ili tražiti pomoč u vezi manjih popravka i održavanja broda.
Uglavnom ... dolazim iz SLO. U nautici sam od 1998. Počeo sam sa Adriatic 790 u Dalmaciji kojeg mi je posudio gazda kod kojeg sam bio na ljetnome odmoru. Vozio sam ga šest sezona. Brod je imao ime Pozejdon zbog toga sam i uzeo taj nicname. Sad smo več duže godina na svome ali Adriatic ima još uvjek posebno mjesto kod mene.

Pozdrav svima, Boštjan.
Pozejdon

Idem na more, da se riješim svakodnevnih rasprava i da se sjetim kako miriše morski zrak ...
Grem na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ... MMSI: 278 204000
Pozejdon
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: ADRIA 800

Re: Pozdrav od Pozejdona

PostPostao/la peroLA » 02. 10. 2017. (09:20)

dobro došao, vjerujem da poslije adriatica malo koji brod može zadovoljit po veličini i komodi...
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

Re: Pozdrav od Pozejdona

PostPostao/la Pozejdon » 02. 10. 2017. (10:11)

Veličina je manja jer sam na 7,20 m (SeaRay). A što se tiče komode, nešto je ima. Komoda nastane i u novčaniku kada napustim benzinsku stanicu. Odjedanput ima mjesta i u novčaniku :).
Pozejdon

Idem na more, da se riješim svakodnevnih rasprava i da se sjetim kako miriše morski zrak ...
Grem na morje, da se spomnim kako diši morski zrak, da vsaj malo znebim se vsakdanjih debat ... MMSI: 278 204000
Pozejdon
New Entry

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: ADRIA 800

Natrag na Predstavite se

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.