Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
peroLA je napisao/la:kako onda zaključate kabinu ako je otvoren
peroLA je napisao/la:kako onda zaključate kabinu ako je otvoren? kod nas nebi baš tako bilo sigurno iako ni brava ne predstavlja ništa... ali recimo ako ima kasko mora nekako bit zatvoreno/zaključano... inače frend je napravio čudo od fortisa nalazi se na trgetu... ima i downriger sve živo... lik je pravi mačak za ribolov
mihael86 je napisao/la:peroLA je napisao/la:kako onda zaključate kabinu ako je otvoren? kod nas nebi baš tako bilo sigurno iako ni brava ne predstavlja ništa... ali recimo ako ima kasko mora nekako bit zatvoreno/zaključano... inače frend je napravio čudo od fortisa nalazi se na trgetu... ima i downriger sve živo... lik je pravi mačak za ribolov
Ma mislim da ako uzmem bi išao na sistem zaključavanja samo di je ležaj ,tj tamo bi si napravio vrata. Jer ovako mi ima puno više iskoristivog prostora za moje potrebe i išao bi na soluciju zimske tende da je barka kompletno zatvorena. Ovo je samo moje viđenje šta ja želim od brodice,i kako bi si ja iskoristio prostor. Jer iskreno veće od ovoga mi ne treba . Sviđa mi se solucija kod navala a ovdje mi je sve puno ljepše izvedeno s time da je brža.
I sada imam elanovu pasaru s kabinom i natkabinom i sve nosim doma. Tako da i mogu zaključati cijelu barku na njoj ne ostavljam ništa a pogotovo ne pomoćne motore.
Jel možeš uslikati tog Fortisa od frenda da vidim šta je i kako sredio jer užasno me zanima uređenje kako drugi to odrađuju.
panda_rijeka je napisao/la:Evo samo da updateam, još jedan novi Fortis na forumu
Je li barka dobra ili nije ne znam, meni je prva i za sada super (još uvijek se razrađuje motor)!
Pa ako netko ima pitanja stojim na raspolaganju.
Nikola Senj je napisao/la:panda_rijeka je napisao/la:...
Pa ako netko ima pitanja stojim na raspolaganju.
Pozdrav,
Poslao sam pp
Hvala unaprijed
Trenutno korisnika/ca: / i 5 gostiju.