Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
peroLA je napisao/la:po meni je jedini razlog jednostavnija i jeftinija ugradnja, ovo drugo su gluposti, i sve drugo je negativa vozit pun tank, pa ga praznit čistit, kemije stavljat, na maloj barki koja se ljulja, dovoljno je probat samo stavit kemijski wc u oglas pa se vidi da zovu samo kontinentalci za vikendice, ljudi to ne vole... materija izađe van zdrobljena kažem samo zadimi van u živo more i morsku struju nije to ko da se olakšaš u kadi... svi stariji brodovi imaju tako i ne treba izmišljat toplu vodu... mjesec dana živim na brodu po svugdije sam bio i nikad nisam nimao neka slaba iskustva po tom pitanju... i definitivno mi je to jedna od važnije opreme i vrijedi svake kune
macro je napisao/la:peroLA je napisao/la:po meni je jedini razlog jednostavnija i jeftinija ugradnja, ovo drugo su gluposti, i sve drugo je negativa vozit pun tank, pa ga praznit čistit, kemije stavljat, na maloj barki koja se ljulja, dovoljno je probat samo stavit kemijski wc u oglas pa se vidi da zovu samo kontinentalci za vikendice, ljudi to ne vole... materija izađe van zdrobljena kažem samo zadimi van u živo more i morsku struju nije to ko da se olakšaš u kadi... svi stariji brodovi imaju tako i ne treba izmišljat toplu vodu... mjesec dana živim na brodu po svugdije sam bio i nikad nisam nimao neka slaba iskustva po tom pitanju... i definitivno mi je to jedna od važnije opreme i vrijedi svake kune
ljudi na vezu do tebe su zadovoljni?
pecho je napisao/la:Ha ha,od srca sam se nasmija na komentare
Da se samo mene pita, jupol kanta, do pola mora u njoj, odradiš i to je to. Moje gospoje su dale taj zahtjev, moram ga respektirati. Nisam 365 dana na moru, mozda ako doživim penziju, za sada godišnji odmor + 5-6 ribičkih vikenda (tunja & panula). Fortis je nadam se dobar odabir.
macro je napisao/la:Pero, iman kemijski wc, nemoj pisat dezinformacije. Misec dana spavanja na brodu je qr@c. Toliko i ja na svom spavam. Bez obzira sta ti reka, nisan zadovoljan kad neko kraj mene izasere, odnosno "zamuti" valu kuglicama govana, wc papira i tufera. Jel meko ili tvrdo gov_o, i nije neka utjeha.
peroLA je napisao/la:macro je napisao/la:Pero, iman kemijski wc, nemoj pisat dezinformacije. Misec dana spavanja na brodu je qr@c. Toliko i ja na svom spavam. Bez obzira sta ti reka, nisan zadovoljan kad neko kraj mene izasere, odnosno "zamuti" valu kuglicama govana, wc papira i tufera. Jel meko ili tvrdo gov_o, i nije neka utjeha.
misilo sam na to da nemaš normalan ručni wc, jer da ga imaš nebi ti sigurno bio draži kemijski i nebi to pisao, svjedok sam kao i ostali tu na formu da kemijski wc je nepoželjan i pogledaj samo na tu na forumu koliko se ga ljudi pokušavalo riješiti... pogledaj oglase njuskalo subito i francuske itd pa vidi šta je gotovo standard... pa se zapitaj dali smo svi ludi šta seremo toliko... ili bolje da kemijamo, i to koristimo kao stol, pa i jedemo od 20cm iznad kemije govana...razumijem da netko može bit za wc ili protiv wc, ali davat prednosti radi pražnjenja kemijskom je glupost... dovoljno je vidijeti široku masu šta koristi i zaključit
macro je napisao/la:peroLA je napisao/la:macro je napisao/la:Pero, iman kemijski wc, nemoj pisat dezinformacije. Misec dana spavanja na brodu je qr@c. Toliko i ja na svom spavam. Bez obzira sta ti reka, nisan zadovoljan kad neko kraj mene izasere, odnosno "zamuti" valu kuglicama govana, wc papira i tufera. Jel meko ili tvrdo gov_o, i nije neka utjeha.
misilo sam na to da nemaš normalan ručni wc, jer da ga imaš nebi ti sigurno bio draži kemijski i nebi to pisao, svjedok sam kao i ostali tu na formu da kemijski wc je nepoželjan i pogledaj samo na tu na forumu koliko se ga ljudi pokušavalo riješiti... pogledaj oglase njuskalo subito i francuske itd pa vidi šta je gotovo standard... pa se zapitaj dali smo svi ludi šta seremo toliko... ili bolje da kemijamo, i to koristimo kao stol, pa i jedemo od 20cm iznad kemije govana...razumijem da netko može bit za wc ili protiv wc, ali davat prednosti radi pražnjenja kemijskom je glupost... dovoljno je vidijeti široku masu šta koristi i zaključit
Jedino pravo rjesenje je wc + crni tank. Ovo sve drugo je balkanski nacin.. usrat valu, pa slozit blazenu "nisan ja, ko je ovo..." facu.
teo_ribar je napisao/la:A i to sr@**e na barkama je precijenjeno, pravi gazda svoje nosi doma
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.