dakle lokacija Velebitski kanal južnije od karlobaga ali znam da nije samo tamo slučaj...već neko vrijeme mi raste tlak od vikendaša a i sam sam vikendaš domačih je malo pa ajde neka...
uglavnom bacaju mreže tako da ih vežu u kraju konopom bez ikakve signalizacije a da ne govorim o tome da dozvole naravno nemaju, bacaju najviše poponic ekoje su i tako zabranjene...
onda ja bacim parangalčić sa svojih 30 udica preko mreže pa mi lik sve iskida jer kako da ja znam gdje dotični krivolovi
izlovljavaju sve... boli ih neka stvar jer oni tu samo dođu na par dana godišnje, pred kuće si bacaju veš mašine u more
ne shvaćaju da za gušt mogu bacit udicu i dat si malo truda i uvijek će bit ribe na stolu ajde i da bace tu mrežu svakih par dana nego oni svaki dan na more s mrežom
e i sad lagano meni je pukao film kad se prošli vikend jedan hvalio kako je digao u poponicu 30 kg oslića... i šta ima za jest cijelu godinu majmun i smije se hehe ko nikad me još nije policija ulovila
sit sam od tih kauboja, jel se da to negdje prijavit? mislim nije ni policija blesava da ne zna za to, a ništa ne radi... ovo je čisti bezobrazluk, traba ih opalit po đepu da vide