Moderatori/ce: teranavis, dome, Moderatori
beba je napisao/la:ok,hvala puno,motor ce tek nakon sezone u barku. Znaci max 9NM,a putna?
Krajcerr je napisao/la:Pozdrav svima!
Imam pitanje....
mjenjam propeler zbog ostecenja .... 14.25 x21 original mercruiser
zanima me dali staviti isti ili gledam malo inox varijante pa se onda prica svasta o tim dimenzijama sta dobivas sta ne.
uglavnom brod je bayliner capry 192 sport...2001 godina, motor merc. 4.3 tks 200ks, noga alpha one gen.2
poznanik mi nudi inox propelu 14x23 4 lista lijevu......neznam da li to uopce pase i ako pase sta bi dobio/izgubio s njom
to je samo poznanik...ako ne pase radje bi da me savjetujete koju dimenziju odabrati i dali 3 lista ili 4....
inace sad mu je putna 30mph na 2200 okretaja ali mu malo duze treba da izglisira....nekih 10ak sekundi sa 3 odrasla
neznam sta sve od podataka jos treba pa....za pitanja ...tu sam....
tacek je napisao/la:pozdrav. Ako si dao tocne podatke onda trebas propelu 18,5 x 13 sa DAR 50 do 55%. Uzmi npr Radice ili Michigan propelu. Bronza ce zadovoljiti. Nemas prostora za 18,5'' onda npr 18 x 14'' . Ako i to ne ide onda se javi da ponovo izracunam. Mozes ocekivati malo manje od 9 milja.
pozz T
tacek je napisao/la:hoces li brzinu onda ti cetiri pale nece pomoci. Pomoci ce samo profesionalno izradjen propeler dobre tvrdke Npr. Michigan PowerLine ili Radice pravog oblika . Prerada propelera se nikada ne isplati na dugi rok...
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.