Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
4ever je napisao/la:Basaforca je napisao/la:4ever fala, bome mirita, prostora ka u prici, a nadam se i odlicnim performansama kao sta i proracun kaze
Al to nije sve
Evo se i pomalo dize kat
... vidim i kat i vrata i bokove, ne sumnjam da to nece bit lipo , samo naprid
dragi7 je napisao/la:Ohooo ovo izgleda impozantno.Dobro ti je 4ever reka prostora će bit ka u priči, šta ovaj brod i mirita.Vidim sad dižeš kat a imaš ti građevinsku i lokacijsku za oti kat.Šala mala.Baš guštam pratit slike i radove.Vidim ozbiljno se radi.Sve po zanatu i pedantno.Samo naprid.
dragi7 je napisao/la:maky je napisao/la:Zasto tunel zbog cega ste ga odlucili napravit?
Mislim da je ovi tunel iz više razloga dobar meni ga je sugerirao da napravim ing.Flesh iz Tg.Kao prvo smanjuje se deplasman-istisnina spojlera zatim dobiva se bolja upravljivost jer krma ne proklizava kod bočnog vala u krmu .Spriječava moguću kavitaciju koju bi mogla pojaviti jer je propela sad dalje od kraja spojlera.I koliko se sićam reka je da se stvara onaj krmeni val jer more sa propele lakše izlazi kroz taj tunel.Sve nabrojeno ja sam kod svojeg Adriatika 790 i dobio.Uostalom imate slike kad sam ja uređivao svoj spojler.Mislim da je Basaforca to radio iz istih razloga.Nego Basaforca ima li još šta rađe šalji lipi slike i komentiraj onako pomalo.Slije nas zanimaju
Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.