Evo sada sam pri računalu pa mogu malo opširnije.
Stvarno mi nije jasno za šta bi takav kabel koristio? Na šta bi ti spojio cinch (RCA u daljnjem tekstu) stranu?
Ako ti je ideja da sa jedne strane spojiš USB stick a sa druge da spojiš RCA na neko pretpojačalo pa da to svira to baš i neće ići. USB stick nije reproduktor nego samo medij za pohranu podataka (gomila "jedinica" i "nula") i ne možeš na njegovom USB konektoru dobiti analogni audio za šta se najčešće koristi RCA (a niti digitalni SP/DIF audio za šta se također koriste RCA konentori).
Ovako kabel kako si ga opisao, ali da ima muški USB konektor, bi mogao poslužiti samo da izvučeš sa USB porta računala istosmjerni napon (5V) i da ga dobiješ na RCA da puni neki uređaj koji ima RCA na napajanju što je, pak, totalno nestandardno (ne vidim zašto bi onda bila dva RCA konektora?!?)
Također ima nekih uređaja koji koriste USB za audio/video signale, ali to su onda posebni slučajevi i obično je kabel vrlo specifičan i nimalo standardan.
Nadam se da sam ti razjasnio. A vjerovatno postaje i jasno zašto nešta slično nisi mogao uguglati
BTW kada guglaš tako nešta koristi riječ RCA umjesto cinch jer se riječ "cinch" koristi samo kod nas i to je "majstorski izraz" a neki službeni naziv