Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
erni je napisao/la:Zavrsava sezona, sad mogu radit na betini. Jel ima neko ideju kako provest topli zrak sa webasta do prozora?
erni je napisao/la:Cim malo zatopli, rastavljam sve po 3. put i onda cu nesto smislit. E da mi je sadasnja pamet kad sam poceo uredivat. Sta god sam isao brzinski napravit i ustedit sad ponovo radim. Kad izracunam broj sati koliko sam potrosio radeci na njoj i sati koristenja ispada da sam kupio brod da ga uredujem. Betina se pretvorila u kuciste za elektroniku. Ali gusti su gusti.
Ćule je napisao/la:Bio jučer sa mehaničarem, veli da moj motor već ima predviđen spoj za grijanje kabine ili se može spojiti bojler tople vode.
Kaže da:
Da bi ti imao grijanje u kabini trebalo bi naći radijator sa ventilatorom kao na autima te ga spojiti u sustav hlađenja .
1.Treba vidjeti na motoru dali ima izlaze za to.( obično na prednjoj strani motora). - provjereno IMA
2. Naći odgovarajući hladnjak sa ventilatorom. - od auta
3.Pronaći mjesto u kabini gdje bi hladnjak stajao ,
4.Dovesti crijeva za toplu vodu do Hladnjaka.
5.Napuniti sistem hladnjaka antifrizom.
6,Spojiti ventilator na regulator brzine te ga spojiti u strujni krug preko osigurača.
kad sve odradim, poslikam i objavim.
Valjda će uspiti
bsunjic je napisao/la:. . .Sljedeći video će biti gotov za par dana pa ga stavim na stranicu.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.