Moderatori/ce: aladin, emils, Moderatori
macro je napisao/la:pa onda još lipo čekić u ruke, borolete na noge i udri po prstacima.. neće naš svit propast, ukradi, privari, izmuzi, požedri, prošvercaj, izlovi, iscidi, užicaj, ...
lupis je napisao/la:Da "netko"misli da je krivo ješkivat živog lignja na panulu ili okretat tintaru mrkaču,budi siguran da bi mogli vrištat obojica... to ti je isto ko i kokoš....kokodakkokodakkokodak.....,uvik ista spika, dal ju kara peteh,dal jede,ili joj glavu zavrćeš...kokodakkokodak.....,nitko nije predvidio da jauče pa da tebi bude teže okrenut joj glavu ili drugačije naudit...
teo_ribar je napisao/la:vidi se da nisi u toku, ne valjaju okrugle kace od kupusa
bolje su kvadrate posude jer veća riba lakše stane unutra
bananko28 je napisao/la:u jebate, sad sam se sitija......
Ode kod mene voze na prvič pčele na ipašu kadulje, sad cu ja lipo napravit frižiderć u obliku košnice pa ću reć da sam iša po pčele..... u jebate, koliko ću tek sad lovit
lupis je napisao/la:To mi nije jasno..
zašto ja kao sportaš koji se bavi ribolovom,nemogu biti profesionalac i od toga legalno zarađivati,a netko tko se bavi nogometom može?
oneeyed je napisao/la:lupis je napisao/la:To mi nije jasno..
zašto ja kao sportaš koji se bavi ribolovom,nemogu biti profesionalac i od toga legalno zarađivati,a netko tko se bavi nogometom može?
Možeš, tko ti brani. Znam slučaj di je jedan jebivjetar i rekreativni ribolovac i profesionalni ribar. Ima istovremeno i dozvolu i povlasticu.
bananko28 je napisao/la:Shile je napisao/la:macro je napisao/la:boogaloo je napisao/la:Isto tako većini nas je ribolov način na koji možemo zaradit nešto sa strane pa nas uz sami gušt ribolova i to malo "goni" naprid.
di je tu sport?
ako oćeš zaradit koju kunu sa strane ima opcija, uvati se npr.
po sezoni 120kg kalamara...pa se isto proda po 80kn...
i/ili se ulovi 150kg orada u mjesec dana pa se proda po 50...
i da se nadovežem na drugi post...pih...šta je prema tome cijena sportske/rekreacijske dozvole + 300kn za parangal...ja to platim pjevajuči
ajme Shile,pa meni toliko liganja ostane godišnje od zubaca samo....i onako obezglavljene idu po 120kn.... jaooooooo, nemojte rušit cijenu, budite kolegijalni, bit ce nam svima bolje
Jaooooooooooooooooo Shileeeeeeeeeeeeeee odvede nas u propast
Shile je napisao/la:oneeyed je napisao/la:lupis je napisao/la:To mi nije jasno..
Možeš, tko ti brani. Znam slučaj di je jedan jebivjetar i rekreativni ribolovac i profesionalni ribar. Ima istovremeno i dozvolu i povlasticu.
Znam ja situaciju gdje čovjek, skoro, živi od ribolova kao da je profesionalac...al to je već neka druga priča...
Natrag na Ekologija, biologija i zaštita mora
Trenutno korisnika/ca: / i 52 gostiju.