ne znam šta je tu duhovito ? treba ostati na visini i ne reagirati na gore od sebe. meni su svi brodovi dragi jer ih je netko sa trudom i brigom projektira i izgradio. naravno da je m700 dobio epitete kakve je imala ona stara forma, ali ova nova odstupa u mnogočemu. i slažem se da nekim brodovima spojler stoji ko ku... nokat. karikaturalno je vidjeti nekakav trup čiste pasare kako pokušava poletjeti u visine poput sokola
i da naravno da je m700 klasična forma i nema nikakve ambicije biti nešto drugo. druga je stvar želja vlasnika koji znaju napraviti ruglo od svakog broda.
nećemo se spuštati na taj nivo, ali ako se na ovom postu spominje m21 za taj brod treba reći da je mali brod sa velikim ambicijama a zna se kako to završi
mal i gotovo. sve lijepo, skladno ma savršeno ali ljudi moji mal ko mali prst. kao mala kuća. kao mal mobitel, kao... ee evo sjetih se kao mali auto peglica na primjer. sve ima gume, volan, mjenjač, motor ali je to naprosto malo auto. tako da mu zapravo i ne trebaju duple komande koliko je mali
sjedneš na kutiju od motora u kabini i sve možeš dohvatiti da se ne dižeš