Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
hobotnica je napisao/la:ajde prije nego me izbombardirate baren procitajte do kraja... imamo u skladistu tabletiranu sol za kafice koju oni koriste za ciscenje stotigajaznam cega .pise gori da je za sprecavanje kamenca pa me zanima dali bi to imalo efekta u ciscenju kamenca penti ...ili ne ?? ako ima efekta tamo zasto nebi imalo i tu 'vrica toga od 25 kg kosta oko 10 e pa me zanima dali je netko probao sa time...ionako ce mi to uradit nas poznati celavac (skuzaj mora san)ali ni ovo nije neka losa opcija za one koji si nemogu priustit
lupis je napisao/la:hobotnica je napisao/la:ajde prije nego me izbombardirate baren procitajte do kraja... imamo u skladistu tabletiranu sol za kafice koju oni koriste za ciscenje stotigajaznam cega .pise gori da je za sprecavanje kamenca pa me zanima dali bi to imalo efekta u ciscenju kamenca penti ...ili ne ?? ako ima efekta tamo zasto nebi imalo i tu 'vrica toga od 25 kg kosta oko 10 e pa me zanima dali je netko probao sa time...ionako ce mi to uradit nas poznati celavac (skuzaj mora san)ali ni ovo nije neka losa opcija za one koji si nemogu priustit
Kroz mašinu za kavu,perilicu i druge uređaje u ugostiteljstvu cirkulira obična voda iz špine,koja je "tvrda",više ili manje...,sol je tu da tu uvijek novu vodu "omekša"
U ispravnom zatvorenom sustavu hlađenja motora je bar dvi godine jedna te ista rashladna tekućina,u nekom omjeru antifriz i destilirana voda...,tu sol nema šta radit....,a da ima ,ne bi sigurno nitko koristio sol u tabletama nego bi jednostavno spojio more...
hobotnica je napisao/la: pa me zanima dali bi to imalo efekta u ciscenju kamenca penti ...ili ne ?? :
lupis je napisao/la:..U ispravnom zatvorenom sustavu hlađenja motora je bar dvi godine jedna te ista rashladna tekućina,u nekom omjeru antifriz i destilirana voda...,tu sol nema šta radit....,a da ima ,ne bi sigurno nitko koristio sol u tabletama nego bi jednostavno spojio more...
Trenutno korisnika/ca: / i 8 gostiju.