Moderatori/ce: dome, aladin, Moderatori
frakaro je napisao/la:Ovih proteklih dana sam baš razmišljao da napišem koje slovo i pustim koju sliku.
Kad ono jutros me obradovao poštar.
Prekršaj da nisam prijavija boravišnu pristojbu 1000kn+100 troškovi.
Tako da mi se sad neda ni pisati.
Inače smo obišli kvarner.
Prekršaj u ljiepoj vali Cifnati na Rabu.
Nisam imao pojima da moram platiti boravišnu pristojbu.
Kad budem imao malo vrimena stavim koju sliku.
E još nešto dogodine je plan Šibenik/Dubrovnik u periodu od 1.08 negdje do 18.08 pa ako netko u tom periodu planira sličnu rutu neka se javi.
Ljepše se čovik osiječa ka zna da ima nekoga u blizini, a daleko je od kuće.
peroLA je napisao/la:nikako to ne platiti! meni je to smješno i nebi mi problem bio na sud... to je isto kao da su ti slikali auto parkiran negdje u sloveniji i da si dobio kaznu za spavanje a nisu te ni vidjeli... ovako te mogu kazniti isključivo gospodarski inspektor ili carina u pratnji policajca, koji te doslovno probudi tj. uhvati na spavanju... ostalo je smjeh... angažiraj mene za odvjetnika odradit ću to u fušu nisam odvjetnik po struci ali takve stvari bi riješio lako
macro je napisao/la:Dovoljno je da iz Splita odes prispavat na Šoltu. Ma da su bar stavili za drugu Zupaniju. Koja debeloguza magarad
ab ovo je napisao/la:Ja na to gledam ovako npr.:
Živim u Zagrebu i na Pagu imam vikendicu. Svake godine moram platiti boravišnu pristojbu za provedeni godišnji odmor od 15 dana za sebe i za svih koji borave u njoj.
Živim u Splitu i imam brod od 7m. Ako odem na đitu 15 dana moram platiti boravišnu pristojbu za sebe i sve koji borave na brodu.
Šta tu nije jasno?
P.S. Nemojte misliti da se ja slažem s time.
frakaro je napisao/la:Onda jednostavno pitanje dali imate potvrdu o plaćenoj boravišnoj pristojbi.
ab ovo je napisao/la:Plaćeni paušal pokriva boravak na plovilu duž cijele hrvatske obale.
Natrag na Priče s mora i uz njega, o ribarenju … ribama
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.