ab ovo je napisao/la:Slažem se.
Dao bi njima Lupis po repu da nije obećao Ribiju da će bit dobar.
ča je - je, vidi se da celo vrime piše nekako pod ručnon
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
ab ovo je napisao/la:Slažem se.
Dao bi njima Lupis po repu da nije obećao Ribiju da će bit dobar.
dimulius je napisao/la:vezano uz neke komentare izrecene ovde
Lupis ima stav koji se ne mora svakome svidjat, ali da ga neki uvjetno receno novajlije na forumu onako vridjaju to nije bas prihvatljivo
lupis je napisao/la:Dovoljno je preleti postove ovih povremenih likova koji u nedostatku argumenata ili u slaboj moći izražavanja upotrebljavaju neprimjeren riječnik,i nije teško tada definirati njihovu misiju na forumu.
Osim toga,možete kritizirati i pljucat po gudi,kakogod ju nazivati,prelistaj unazad ako nađeš mjesto gdje sam nakon toga nekoga vrijeđao plaćam piće do 12 kn,bole me ona stvar za takve komentare ,čak mi je drago jer znam da pucaju od zavisti,ali ne shvaćam da se poslije ti isti gelipteri pjene na komentar o njihovom brodu.
bilo je napisao/la:Sve mi se više i više sviđaš ...
Pape je napisao/la:
...ova ideja gore na slici je moja nakon podosta izračuna i formula...nosači ostali isti, premontira motor na ove nosače u solo režiji i ucentrira motor sam samcat ispod 4 stote na flanđi...
...priča za riješenje problema pucanja pržunjeri je trebala koštat 7500kn + pdv masu večih nosača koji imaju jaču pržunjeru M22 i još xy novaca za prekrajanje lamenih nosača motora da bi se dobilo visinu da bi nosači mogli stat... + još nečije ruke....
...moj izum je košta 500kn tokara i 1 dan moje zajebancije oko zamjene nosača i centriranja....zbrojite i oduzmite koliko mi ostalo u đžepu...
...nakon izuma brod je odradija 200 uri i sve fercera i dalje savršeno...
]
mivan je napisao/la:Opa, mogla bi pasti i prva prosidba na forumu
som je napisao/la:Pa još se nudi u TV prodaji ali zbog ograničene količine samo u Dobro jutro Hrvatska.
Pape je napisao/la:som je napisao/la:Pa još se nudi u TV prodaji ali zbog ograničene količine samo u Dobro jutro Hrvatska.
...iz datog pdf-a i razumijevanja stvari iz pdf-a i mojih slika...vidimo da se oba razumite u problematiku...
...pa ne bi vam moju karijolu da, da joj prominite gotovo kupljeno kolo iz bauhausa ili peveca...
...koji strucnjaci...
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.