Plovila Mlakar

Sve ostalo što ne pripada niti jednoj gore navedenoj kategoriji

Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori

Re: Iskustva s Plovila Mlakar

PostPostao/la adriatic ili galeb » 03. 09. 2016. (09:13)

lupis je napisao/la:Brod star 36 godina sa isto tako starim motorom koji ima 1500 sati :Other12: ,osim toga stvarno su im linije odavno demode i ružne do bola...,stvarno,pa zar nekome pada napamet uvest ovaj kup smeća?Kad će nekome konačno past napamet zabranit uvoz ovih krama,i uvest eko test?

Hehehe bilo je priče da su to brodi sa Atlantika,da trpe svašta....,a po satima rada motora to se ne bi reklo ,više da su čekali bonacu..

Lupis prekini sr@t ,useres svaku temu pa sad moras i ovu
adriatic ili galeb
New Entry

Tip plovila: plastificirana pasara

PostPostao/la Samo Tako » 03. 09. 2016. (09:29)

A vidi ga lupisic opet pametan.... Fora je u tome da ti stari nevaljani motori sa brdo sati po tvojem 1500h (hahahaha) izdržat ce dulje i više radnih sati od tvoga.... nemoj biti ljubomoran i zavidan... jer ulupa para i para u taj svoj maestral pa ga sad nemoš prodat a hija bi vrancuza....

I nemoj sad pametovat o ovaj moj post jer svi znamo da imaš viška pameti i svi znamo da neš moš izdržat da nam udijeliš malo pameti.... hahahahahaha
Samo Tako
New Entry

Tip plovila: Bez plovila

PostPostao/la Pape » 03. 09. 2016. (17:25)

el passo je napisao/la:Partibrejker.

Nije gotovo dok se pape ne oglasi sa njegovom računicom :)

...računica je jednostavna...ko zna, može, ima vrimena, i nešto para može sebi složit brod za puno manje para po svom guštu...čak i Mlakar mi je jednom prilikom reka...Pape ako oćeš veći brod nađen ti ludilo plastiku, skoro pa novu za malo novaca, a pošto znaš složit brod...cila priča će te doć masu jeftinije...

...ovi koji ne znaju ni kacavidu držat i tada moraju sve plačat...Mlakar je dobar izbor...uostalom zato i postoji kao takav....

...a da se vratimo na vide i matice M16 toliko spominjane od nekih lokalnih samodabiprdili likova...kod mene nema više M16....sad je M 50...

slika

slika

...i brod nakon ovoga je neprepoznatljiv u leru i s vibracijama....čak i vibracije kritičnih đjiri koje san prije bija spominja da imam između 700-900 điri su nestale...odnosno kritični điri i ne postoje na brodu više....a brod je toliko miran u leru da kovanica od 2kn stoji na nož na krmi dok motor nezagrijan u leru radi...

...ova ideja gore na slici je moja nakon podosta izračuna i formula...nosači ostali isti, premontira motor na ove nosače u solo režiji i ucentrira motor sam samcat ispod 4 stote na flanđi...
...priča za riješenje problema pucanja pržunjeri je trebala koštat 7500kn + pdv masu večih nosača koji imaju jaču pržunjeru M22 i još xy novaca za prekrajanje lamenih nosača motora da bi se dobilo visinu da bi nosači mogli stat... + još nečije ruke....

...moj izum je košta 500kn tokara i 1 dan moje zajebancije oko zamjene nosača i centriranja....zbrojite i oduzmite koliko mi ostalo u đžepu...

...nakon izuma brod je odradija 200 uri i sve fercera i dalje savršeno...

...daklen evo vam primjer šparanja nojaca...a ne gledanja u đžep nekome (u ovom primjeru Mlakaru) koliko je zaradija svojim radom i svojim znanjem....

...a evo vam i filmić kovanice od dvi kune ko ne viruje....
...nje zalipljena cianofixom... :lol:

Pape
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la lupis » 03. 09. 2016. (17:28)

adriatic ili galeb je napisao/la:
lupis je napisao/la:Brod star 36 godina sa isto tako starim motorom koji ima 1500 sati :Other12: ,osim toga stvarno su im linije odavno demode i ružne do bola...,stvarno,pa zar nekome pada napamet uvest ovaj kup smeća?Kad će nekome konačno past napamet zabranit uvoz ovih krama,i uvest eko test?

Hehehe bilo je priče da su to brodi sa Atlantika,da trpe svašta....,a po satima rada motora to se ne bi reklo ,više da su čekali bonacu..

Jesi odlučio koji brod kupit?Galeb?Adriatic 790?Maestral 700?Provokator 763,2?

Proziran si i nekulturan...
Sve su osobe i događaji izmišljeni.
Svaka sličnost sa stvarnim likovima i događajima je slučajna.
lupis
Old Senior Member

Tip plovila: Merry Fisher 625,Suzuki 115

PostPostao/la lupis » 03. 09. 2016. (17:32)

Samo Tako je napisao/la:A vidi ga lupisic opet pametan.... Fora je u tome da ti stari nevaljani motori sa brdo sati po tvojem 1500h (hahahaha) izdržat ce dulje i više radnih sati od tvoga.... nemoj biti ljubomoran i zavidan... jer ulupa para i para u taj svoj maestral pa ga sad nemoš prodat a hija bi vrancuza....

I nemoj sad pametovat o ovaj moj post jer svi znamo da imaš viška pameti i svi znamo da neš moš izdržat da nam udijeliš malo pameti.... hahahahahaha

S obzirom da nemaš brod,a prodaješ pamet na forumu,možeš bit jedino uvoznik... :mrgreen:
Zadnja izmjena: lupis; 03. 09. 2016. (17:39); ukupno mijenjano 1 put/a.
lupis
Old Senior Member

PostPostao/la lupis » 03. 09. 2016. (17:37)

Pape je napisao/la:
...moj izum je košta 500kn tokara i 1 dan moje zajebancije oko zamjene nosača i centriranja....zbrojite i oduzmite koliko mi ostalo u đžepu...

..

-500? :Muhahaha44:
Zadnja izmjena: lupis; 03. 09. 2016. (17:41); ukupno mijenjano 1 put/a.
lupis
Old Senior Member

PostPostao/la Pape » 03. 09. 2016. (17:40)

lupis je napisao/la:
Pape je napisao/la:

..

-500? :Muhahaha44:

...i to je cili tvoj možđana domet?!?...pa dalje ja pišan....
Pape
Old Senior Member

Tip plovila: Jeanneau Islander 750, Perkins 4236

PostPostao/la adriatic ili galeb » 03. 09. 2016. (18:35)

lupis je napisao/la:

Jesi odlučio koji brod kupit?Galeb?Adriatic 790?Maestral 700?Provokator 763,2?

Proziran si i nekulturan...

Narucio u mlakara antaresa 640 :wave:

A iskreno da ti kazem trebo bi prestat pametkovat svakome kao da si ti najpametniji ovdje na forumu
adriatic ili galeb
New Entry

Tip plovila: plastificirana pasara

PostPostao/la lupis » 03. 09. 2016. (19:32)

Eto...

Od Galeba, preko Adriatica i Maestrala završio si na Antaresu...., :thumbup: ,dobro je završilo....,mogao si na kraju završit i kao vlasnik maštela ....,vidi se da znaš što hoćeš :thumbup:
lupis
Old Senior Member

PostPostao/la el passo » 03. 09. 2016. (21:09)

Istina, lupis može puno sr... ali za ovaj post mogu samo dati :thumbup: :thumbup: :thumbup:
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la el passo » 03. 09. 2016. (21:13)

Pape je napisao/la:
el passo je napisao/la:Partibrejker.

Nije gotovo dok se pape ne oglasi sa njegovom računicom :)

...računica je jednostavna...ko zna, može, ima vrimena, i nešto para može sebi složit brod za puno manje para po svom guštu...čak i Mlakar mi je jednom prilikom reka...Pape ako oćeš veći brod nađen ti ludilo plastiku, skoro pa novu za malo novaca, a pošto znaš složit brod...cila priča će te doć masu jeftinije...

...ovi koji ne znaju ni kacavidu držat i tada moraju sve plačat...Mlakar je dobar izbor...uostalom zato i postoji kao takav....

Eto, Pape je sve reka, pogotovo u ovoj zadnjoj rećenici.

Sad bi trebalo poslušati kolegu Porera :thumbup:

Za svoje šolde svakom po volji, to cijenim. Može se ključat tema, sve je rečeno :thumbup:
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la legi » 04. 09. 2016. (06:59)

Čitan uz kavu i uživam....štivo dobro do boli :wave:
Ne lovim lignje
legi
Old Senior Member

Tip plovila: 2 drvene barke-torpedo i scam

PostPostao/la peroLA » 05. 09. 2016. (08:39)

Ros je napisao/la:
peroLA je napisao/la:...
ako znaš nać tako jeftino nevjerujem da bi plovio drvenjačom(nemoj zamjerit)

Po ovom pasusu izgleda da se tvoj post odnosi na mene... pa ajmo redom 1. link na jedan takav (cijena 7200 e)

http://www.annoncesbateau.com/bateau-mo ... 75440.html

evo i jedan manji (5,90m) http://www.annoncesbateau.com/bateau-mo ... 47350.html

imam "drvenjaču" od 8 (slovima: osam) metara (od provene do krmene ašte 8,40 m) i ne bi je minja za niti jednu primorku dužine 8 "preko svega" s špirunom i spojlerom, kako to obićno vlasnici dotičnih znaju navoditi.

Jedno vrime sam bija zainteresiran za većeg brata, Antaresa 750. I jedini je problem u godinama starosti, bliže su četrdesetima... zadnji od takvih modela su proizvedeni 1982.

ovi oglasi samo potvrđuju što sam napisao... brodovi su sasvim ok samo što nemaju novu pituru i novoe djelove a kamoli kompletnu reviziju kao onaj moj primjer....
za drvenjaču nisam mislio vrijeđat sorry ako si tako skužio... ako te ona veseli i ako imaš vremena održavat zašto ne... plovit je ugodnije s drvenjačom a i meni je lješpa od plastike... ja imam plastiku radije jednostavnijeg održavanja... a isto tako i s guštom posudim frendovu drvenjaču i uživam na 8m...
"Nadam se da se svi slažu da kod deplasmanskih plovila stacionarni motor s osovinom nema alternativu što se maritimnih svojstava tiče." by Juraj
peroLA
Old Senior Member

Tip plovila: Show29 - LDW1003M +Tender

PostPostao/la dimulius » 05. 09. 2016. (08:47)

vezano uz neke komentare izrecene ovde
Lupis ima stav koji se ne mora svakome svidjat, ali da ga neki uvjetno receno novajlije na forumu onako vridjaju to nije bas prihvatljivo :thumbdown:
dimulius
Old Senior Member

Tip plovila: G23 Yanmar 4LHA HTP

PostPostao/la ab ovo » 05. 09. 2016. (09:10)

Slažem se. :Other13:
Dao bi njima Lupis po repu da nije obećao Ribiju da će bit dobar. :mrgreen:
ab ovo
Old Senior Member

Tip plovila: Učka-Yam 2t/4KS, Maestral 500-Yam 2t/6KS

PrethodnaSljedeća

Natrag na Ostalo

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.