el passo je napisao/la:Partibrejker.
Nije gotovo dok se pape ne oglasi sa njegovom računicom
...računica je jednostavna...ko zna, može, ima vrimena, i nešto para može sebi složit brod za puno manje para po svom guštu...čak i Mlakar mi je jednom prilikom reka...Pape ako oćeš veći brod nađen ti ludilo plastiku, skoro pa novu za malo novaca, a pošto znaš složit brod...cila priča će te doć masu jeftinije...
...ovi koji ne znaju ni kacavidu držat i tada moraju sve plačat...Mlakar je dobar izbor...uostalom zato i postoji kao takav....
...a da se vratimo na vide i matice M16 toliko spominjane od nekih lokalnih samodabiprdili likova...kod mene nema više M16....sad je M 50...
...i brod nakon ovoga je neprepoznatljiv u leru i s vibracijama....čak i vibracije kritičnih đjiri koje san prije bija spominja da imam između 700-900 điri su nestale...odnosno kritični điri i ne postoje na brodu više....a brod je toliko miran u leru da kovanica od 2kn stoji na nož na krmi dok motor nezagrijan u leru radi...
...ova ideja gore na slici je moja nakon podosta izračuna i formula...nosači ostali isti, premontira motor na ove nosače u solo režiji i ucentrira motor sam samcat ispod 4 stote na flanđi...
...priča za riješenje problema pucanja pržunjeri je trebala koštat 7500kn + pdv masu večih nosača koji imaju jaču pržunjeru M22 i još xy novaca za prekrajanje lamenih nosača motora da bi se dobilo visinu da bi nosači mogli stat... + još nečije ruke....
...moj izum je košta 500kn tokara i 1 dan moje zajebancije oko zamjene nosača i centriranja....zbrojite i oduzmite koliko mi ostalo u đžepu...
...nakon izuma brod je odradija 200 uri i sve fercera i dalje savršeno...
...daklen evo vam primjer šparanja nojaca...a ne gledanja u đžep nekome (u ovom primjeru Mlakaru) koliko je zaradija svojim radom i svojim znanjem....
...a evo vam i filmić kovanice od dvi kune ko ne viruje....
...nje zalipljena cianofixom...