Longo je napisao/la:Ta "jebada" je meni ustedila 8000€, pa se ti misli.
Pozdrav
Zašto misliš da si usparao toliko?
Moderatori/ce: riberer, teranavis, Moderatori
Longo je napisao/la:Ta "jebada" je meni ustedila 8000€, pa se ti misli.
Pozdrav
el passo je napisao/la:Najlakše je gledati drugom u novčanik. Prodavati nešto za 18 t eura ne znači da nebi išli na 16 ili niže. Jedno je oglasna cijena a drugo finalna.
Osim toga brod im nije teleportiran u RH. Osim toga neznamo kakvo je bilo stanje prilikom prodaje i što je trebalo napraviti da se brod dovede u vozno stanje. Osim toga, neznamo koliko su puta išli u francusku i vratili se prazni. A najbitnije osim toga je činjenica da brod ne kupuje onaj ko je kruha gladan
mivan je napisao/la:
Bravo. Taman sam i ja kad sam vidija cijenu od 9 na 18 tija napisat what the fuck, kolika marža, ali onda mi je u jednom trenu samo proletilo kroz glavu - a čekaj malo, a ko je taj brod doveza, uredija, možda su platili nekog da ga uglanca nisu oni sami, pa ako su firma onda plaćaju i harače itd itd...sve u svemu sumljam da rade cirkus za zaradit 500 eura po brodu iz Francuske, ali daleko od toga da su na duploj zaradi. Iako ne ostane im sad ni mala lova to sigurno ali kome se ne sviđa neka ugovori sve sam i ode sam po njega. Evo neka je reka da je lipe novce uštedija na taj način, pa zašto ne.
tomsic davor je napisao/la:Sve ok.
Ali ne vrijedi to što oni dovezu brod,ispoliraju ga i ofarbaju motor 9000e...
Ne mjenja se tu ograda,propela,osovina i td...
Samo estetika...
bananko28 je napisao/la:Dobro lupis kaze... problem je u nama.... pa kod nas jos golf dvojka kosta 2000 eura
mivan je napisao/la:Ajd ovako, sviđa mi se jedan brod u Francuskoj košta 9 iljada eura, sitnica, aj skokni gori dovezi mi ga i sredi papire, i usput mi ga malo oglancaj, promini ogradu itd...dam ti ja 9 iljada a 3-4 iljade ti izvadi iz svog đepa, ako je tebi to fer, a ti dragi moj otvori Crveni Križ pa dili stvari mukte. Možda da predložiš Todoriću da svaki drugi dan napravi akciju popust na sve 70 posto sa odgodom plaćanja, ko je vidijda zarađivati i plaćati 20 000 radnika. E i kupi si pekač kruha, pa nisi glup da daješ gazdi pekare 7-8 kn, kad ga doma moš ispeći za tri kune zar ne? Ja na tvom mistu ni u dućan više ne bi iša. A jesi specijalac, evo i tebi jedan
tomsic davor je napisao/la:Sve ok.
Ali ne vrijedi to što oni dovezu brod,ispoliraju ga i ofarbaju motor 9000e...
Ne mjenja se tu ograda,propela,osovina i td...
Samo estetika...
mivan je napisao/la:Zašto ti lupis ne prodaš Maestrla za onoliko koliko si ga platija, virujen da si uzeja kit neka si ga platija 10 iljada, zašto tražiš 20?
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.