Audi A 4

Kupujem...

Moderatori/ce: dome, Moderatori

Re: Audi A 4

PostPostao/la teo_ribar » 04. 06. 2016. (20:53)

el passo je napisao/la:Up

ti UP a kuster DOWN :mrgreen:
˝Nema veze kakav je zakon bitno je samo da ga ti i policajac koji te kontrolira tumačite na isti ili sličan način ˝ by: el passo

˝Ma nema problema ako ga zabrane (MR), važno je da kontrole ostanu iste.˝ by: ab ovo

˝Kuster , a da se prestaneš drogirat ?˝ by: Lady M
teo_ribar
Old Senior Member

Vrsta ribolova: profesionalni
Tip plovila: Adria 501...Yam 6ks 4T

PostPostao/la Hammerless » 05. 06. 2016. (12:21)

fishbone je napisao/la:http://www.index.hr/oglasi/audi-a4-2-0-tdi-bi-xenon-66-500-km-prvi-vl-17-coll/oid/342482

Kada čovjek vidi ovakve oglase, jasno je da sam i onaj Kusterov precijenio sa "uvredljivih" 15.500 eura procjene...

Iako, iskreno, ne kužim zašto ljudi uopće grizu na te A4 modele, to je mali auto za jako velike novce koje on - ne vrijedi, ako hoćeš tako mali prostor koliki nudi A4 onda si kupi puno upotrebljiviji Golf, koji je noviji i jači za iste novce, ili i Passat - svi motori, getribe, ovjesi sa iste tvorničke police, nema tu neke spomena vrijedne razlike, osim imidža, a dobiješ noviji auto, jači, opremljeniji, sa debelo jeftinijim održavanjem... Mercedes ili BMW nemaju alternativu u svojim klasama i u vlastitom koncernu, no u VW alternativa ima koliko hoćeš... plaćati 4x višu cijenu za 90+% dijelova koji se ISTI ugrađuju i u Škodu je ipak bezveze, no tko voli - nek izvoli... kako reče moj frend koji radi kod Zubaka - isti dijelovi sa istim serijskim brojem dijela, samo sa otisnutim drugim znakom pored iste šifre, idu po cijenama ovako: Škoda x1, Seat x1,5, VW x2, Audi x4. Onih 10% dijelova koji su na Audiju kvalitetniji ili pojačani ne vrijede davanja duple cijene za auto, jer on to performansama, potrošnjom i uopće ničim drugim ne opravdava...

A6, A8, A5 - ajde de, komad auta i pojave, ali A4? Jači i štedljiviji, te jeftiniji za kupnju i održavanje - Golf je svakako bolja opcija za istu cijenu. Kome treba prostor - Passat. Jer A4 ne nudi ništa iznad tih auta, a mjesta nudi i manje od Golfa.
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Dobrodošli na hrvatski moto-forum!
Hammerless
Member

Vrsta ribolova: rekreativni
Tip plovila: U izgledu - Barracuda 590

PostPostao/la nostromo » 05. 06. 2016. (13:04)

Jebo vas fa-ve, drek od auta. Samo cekan bisera koji ce reci da je kvalitetniji i bolji od BMW-a?
Graditi se mora korablju iz snova, da nam slavi rod...
nostromo
Old Senior Member

Tip plovila: Kuster 15, Mercury 60 4t

PostPostao/la Hammerless » 05. 06. 2016. (14:17)

nostromo je napisao/la:Jebo vas fa-ve, drek od auta. Samo cekan bisera koji ce reci da je kvalitetniji i bolji od BMW-a?

Nije baš da je drek od auta, a što se tiče BMW-a - ne znam na koje to uopće sa BMW-om usporedive modele misliš... jasno je da je BMW iznad, no takova je i cijena, stoga je to malo bezveze uspoređivati čak i u nominalno istoj klasi...
“Ja sam samo pas. I nemam svoj dom. A nemam ni glas. Ti mi moraš reći i ime i gdje ću naći svoju sreću kad zapuše bura ili padnu kiše. Ja sam samo pas. Pogledaj mi oči, dodirni me nježno, budi sve što trebam. Moj čovjek. Moj spas.”

Dobrodošli na hrvatski moto-forum!
Hammerless
Member

Tip plovila: U izgledu - Barracuda 590

PostPostao/la hobotnica » 05. 06. 2016. (14:34)

ja kazen da je bolji...i sto ces sad???sidi na kapulu i isplaci se :Other20: :Muhahaha44:
hobotnica
Old Senior Member

Vrsta ribolova: sportski
Tip plovila: dalmatinka by el passo-honda 40

PostPostao/la nostromo » 05. 06. 2016. (18:06)

Evo dosa biser :lol:
nostromo
Old Senior Member

PostPostao/la hobotnica » 05. 06. 2016. (19:25)

: Other6: ;)
el passo iman ti ja reno 4 isto žute boje taman za tebe...ajme kad te zamislim kako izbacis lakat vanka nabijes cvike i u đir pomalo...cijena povoljna ,povoljnija nego audi.... : Laughing3:
hobotnica
Old Senior Member

Tip plovila: dalmatinka by el passo-honda 40

PostPostao/la el passo » 05. 06. 2016. (20:54)

Samo se vi zaje...kad vas Josme skuži naje ste ;)
Postoje samo dvije vrste forumaša. Oni koji sve znaju i oni koji misle da puno toga još moraju naučiti. Jedan mudar čovjek je zaključio....što više znam to sam više svjestan koliko neznam
el passo
Old Senior Member

Tip plovila: Bayliner ciera 2655 mercruiser 5.0 EFI bravo2

PostPostao/la nostromo » 06. 06. 2016. (05:45)

Eee ko nas skuzi more na Harvard
nostromo
Old Senior Member

Prethodna

Natrag na Kupujem

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.