oliowwe je napisao/la:hajde da malo nadopunimo temu, treba mi savjet za suzuki df 6 daljinsko krmilarenje, sto sve treba kupiti i gdje??? gledam neke slike i znam da mi treba kormil, sajla, neki cilindar koji ce okretati pentu lijevo desno, nosac tog cilindra , spoj neki
zapravo znam otprilike sto mi treba ali nemam pojma kako se sve to zove , i gdje kupit
pa ako ima vas koji ste montirali upravljanje sa volanom ili ruckom da mi pojasnite sto i kako i gdje???
LP
triba ti kit za daljinske komande za taj motor (600 kn) kupis ga di se prodaje Suzuki. zatim ti treba puz timuna(500), timun (350), sajla timuna (600), drag link sa zglobom (600) koje kupis u Marina Store ili nekoj drugoj butigi koja prodaje opremu za brodove (Osculati, Lalizas...) kutiju od komandi je bolje kupit polovnu jer nove jednorucne kostaju od 1300 pa na dalje, polovne u dobrom stanju oko 800. postoje nekakve dvorucne za 500 kn, ali ti to ne bi preporucio. provjeri u Suzuki servisu jeli mogu ici komande od drugih proizvodjaca. jos ti trebaju dvije sajle za gas i mjenjac, svaka oko 200 kn. moras pazit na duzinu sajli. za neke modele komandi trebaju adapteri za sajle, to probaj izbjec jer su adapteri skupi.
to je za motor sa rucnim startom.