Postao/la oneeyed » 12. 05. 2016. (09:24)
Da...mislim da mu je 35 godina garaže bilo dosta, sada treba, ili negdje u izlog ili na more što mu je na koncu i svrha. Činjenica je da meni treba ovakav mali pomoćni motor i da je s ovim Suzukijem taj problem riješen. Unatoč tome, iz poštovanja prema njegovom stanju i godinama, ja sam bio spreman ponuditi onome tko bi ga izložio, kombinaciju staro za novo, i, mada on rješava problem mog pomoćnog motora za 0 kuna, doplatiti za novi još xy kuna. Bio sam otvoren i za zamjenu za dobar polovni s nekakvom garancijom. Međutim, diler Suzukija kojem sam se obratio se, nakon početnog interesa i traženja slika više nije javljao. Barem još stotinu ljudi zna da imam ovaj motor u ovakvom stanju, i nitko se nije interesirao u smislu da bi ga kupio i zadržao u ovakvom stanju.
Iz tih razloga donio sam odluku da ide u pogon. Ako mene zadovolji brzinom - ostaje kod mene, i sigurno će biti mažen i pažen. Ako ne - ide u oglas. Da budem potpuno otvoren, u kombinaciji staro za novo s zastupnikom/dilerom Suzukija, cijenim ga na minimum 3000 kuna. U slučaju da mene ne zadovolji brzinom i ide u prodaju fizičkoj osobi kao motor koji će se koristiti, neću ga pustiti ispod 2000 kuna.
Hvala svima na komentarima.
"Najgore što ti se može dogoditi je da na tebe padne nešto tupo, a teško. To drobi kosti."